RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΔΕΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΗ

Ένα πτώμα έχουν στα χέρια τους οι αρχές, ωστόσο,
για την ώρα, η άκρη του νήματος δεν φαίνεται πουθενά, καθώς τα στοιχεία και η κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης στην οποία βρίσκεται, αποτελούν εμπόδιο στην εξαγωγή οποιωνδήποτε συμπερασμάτων ή ενδείξεων. Την ίδια στιγμή, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, ακόμα και ο φόνος, καθώς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και δεμένο στα πόδια.

Από την σκηνή των ερευνών στο παλιό μεταλλείο, παραχώρησε σήμερα δηλώσεις ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι έχουν ληφθεί τεκμήρια, λαμβάνονται πληροφορίες και ξεψαχνίζονται τα αρχεία της Αστυνομίας με τα ελλείποντα πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφόρησή μας, ακόμα και η αναζήτηση στα αρχεία των ελλειπόντων προσώπων, δύσκολα θα οδηγήσει τις έρευνες προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αφού πρώτα αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Οι Αρχές ευελπιστούν ότι το γενετικό υλικό θα τις βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην διαδικασία της διερεύνησης.
Εξάλλου, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτιμάται πως η σορός, ενδεχομένως να ευρίσκετο στο φρεάτιο, για μεγάλο διάστημα, μέχρι και πάνω από έναν χρόνο.

Σήμερα διερυρυμένη επιχείρηση
Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 15:00 το απόγευμα της Κυριακής, τουρίστες είδαν το πτώμα σε φρεάτιο ανελκυστήρα, ο οποίος χρησιμοποιούνταν για την ανύψωση μεταλλευμάτων στο μεταλλείο της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό, και ενημέρωσαν για το θέαμα που αντίκρισαν.
Αμέσως, κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ αργότερα έφτασε στην σκηνή και η ΕΜΑΚ, για την ανάσυρση του πτώματος.   24news

ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ