RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΛΥΔΑ

To ShowTime Cy είναι μία ειδησεογραφική σελίδα της Κύπρου που εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει
πέσει ποτέ έξω σε όσα γεγονότα παρουσιάζει – πάντα πρώτη σε ειδήσεις και αποκλειστικότητες. Καμία είδηση της δεν έχει διαψευστεί, εδώ και δέκα χρόνια, και πάντα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να τεκμηριώνουμε όλα τα θέματα μας με αποδείξεις.

 Την Παρασκευή μας κοινοποιήθηκε ένα εξώδικο από τον Αλέξανδρο Κολυδά, παίκτη του «POWER OF LOVE 2», όπου δύο από τα θέματα του ShowTime Cy, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, τον εξέθεταν. Ως ShowTime Cy μέσα στα εν λόγω θέματα αναφερόμασταν σε συγκεκριμένα γεγονότα, ενώ υπήρχαν και κάποιες φωτογραφίες που αναφέρονταν στον ίδιο ως μέλος του συγκεκριμένου πολύ δημοφιλούς παιχνιδιού, ως δημοφιλές τηλεοπτικό πρόσωπο. Σας παραθέτουμε, ωστόσο, την εξώδικη διαμαρτυρία του κυρίου Αλέξανδρου Κολυδά, προς ένδειξη αντικειμενικότητας που πάντοτε μας διέπει από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας. 

Σε κάθε περίπτωση, η αναφορά μας στον κ. Κολυδά, δεν ήταν προσωπική ούτε είχε κάποια πρόθεση να θίξει τον ίδιο ως προσωπικότητα (μακριά από μας τέτοιες δημοσιογραφικές «αλητείες»), αλλά αφορούσε κάθε φορά στην τηλεοπτική του παρουσία -ως τηλεοπτικό πρόσωπο- και στην εν γένει του παρουσία του, η οποία αφορά το τηλεοπτικό κοινό και σε γεγονότα που αρκετά από αυτά είχαν προβληθεί και στην τηλεόραση. 

Εφόσον, όμως, θεωρεί, πως τον εκθέτουμε και πως θίγεται ο ίδιος, κάτι που δεν ήταν κατ’ ουδένα λόγο μέσα στις προθέσεις μας, είτε μέσω της εικόνας του μέσα από το «σπίτι της αγάπης», είτε ως χαρακτήρας, του ζητάμε ειλικρινώς ΣΥΓΓΝΩΜΗ γι’ αυτό, δεν υπήρχε καμία κακοπροαίρετη πρόθεση, και δεσμευόμαστε απόλυτα πως δεν θα ξαναασχοληθούμε με το πρόσωπό του και την συμπεριφορά του γενικότερα μέσα στο παιχνίδι, δεν θα αναφερθεί ποτέ ξανά ούτε καν το όνομά του στο Show Time CY κατ’ ουδένα λόγο, αλλά τα άρθρα μας θα ασχολούνται μόνο με τους υπόλοιπους παίκτες, εφόσον βεβαίως αυτοί δεν ενοχλούνται και δεν θίγονται προσωπικά. 





Ευχαριστούμε, για άλλη μια φορά, τους…χιλιάδες αποκλειστικούς αναγνώστες του Show Time CY, που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται, να μας διαβάζουν και να μας έχουν ανεβάσει σε μία από τις πρώτες θέσεις των δημοσιογραφικών sites στην Κύπρο, γνωρίζοντας την αντικειμενικότητά μας όλα αυτά τα χρόνια και την μη διάψευση όσων γεγονότων παραθέτουμε από κάποιον μέχρι σήμερα. Ευχαριστούμε θερμά, Η δημοσιογραφική ομάδα του Show Time CY.

ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ