RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΔΩ

Με σχέδιο πλέον κινούνται ορισμένοι παίκτες στο σπίτι της
αγάπης αφού έχουν στόχο να χτυπήσουν πριν η αγάπη ανθίσει. 

Το σχέδιο πως έχει:
Αν βγουν αγαπημένοι Αννα και BILL τότε στόχος να χτυπήσουν τον Γιάννη (για να μην τα φτιάξει με την Αννα που είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της κι άρχισε να το δείχνει.) 
Τρεις παίκτες προσπαθούν να "χτυπήσουν" τον Γιάννη ο οποίος είναι έτοιμος να αποκαλύψει την αγάπη που τρέφει στην Αννα και να ζευγαρώσει μαζί του.  
Αν βγουν αγαπημένοι Bill & Νερτζιη πάλι στόχος είναι ο Γιάννης ή ο ΙΟΝ. Οι υπόλοιποι έχουν ψιλο-γίνει κλίκα (για το συμφέρον τους.)
Ενας παίκτης επέστρεψε με σκληρό σχέδιο και πολύ διαβασμένος. Μέχρι και τις κάμερες που καταγράφουν τις παρακολουθεί για να ξέρει πως θα χτυπήσει και τι θα πει.
Ενας άλλος παίκτης δουλεύει υποχθόνια και γεννάει κόντρες και ίντριγκες χωρίς να τον παίρνουν χαμπάρι... Φέρνει τα πάνω κάτω αλλά εμείς ήδη τον καταλάβαμε αφού μαθαίνουμε τα παρασκήνια από τη "μάνα". Φυσικά η "μάνα" για κάποιο λόγο είναι με το μέρος του.
Αν δεν βγει ο BILL στους αγαπημένους θα τον διώξουν με την πρώτη αφού είναι ο επόμενος στόχος... 

Οι φίλοι γίνονται εχθροί προκειμένου να καταφέρουν να είναι εκείνοι τα άτομα που θα πάνε πιο εύκολα τελικό. Στόχος να χτυπήσουν τους δυνατούς ή εκείνους που βλέπουν πως έχουν ισχυρή αγάπη στους τηλεθεατές.... 

Βάζουν λόγια, σπέρνουν διχόνοια και τα πισώπλατα μαχαιρώματα θα φανερωθούν... Ερχεται η ώρα της κρίσης (από τους τηλεθεατές)


ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ