RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

SPOIL: ΑΝΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ"

Το Power Of Love συνεχίζει να κερδίζει
όσο μπορεί τηλεθεατές και οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα φωτος.


Η Κύπρια παίκτρια μετα την αποχώρηση των φίλων της Τζόνι Αμπατζόπουλου και Μαργαρίτας Νέρτζιη νιώθει μέσα της φανερά στεναχωρημένη.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ https://poweroflove.tv/


Ηταν δύο από τα άτομα που ήρθε πολύ κοντά και χάνοντας τους από το σπίτι της αγάπης νιώθει την ψυχολογία της να βρίσκεται στον πάτο.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Showtime Cy, εκεί που τα πράγματα με τον Αλέξανδρο κατάφεραν να έρθουν σε ένα σωστό "δρόμο", η αποχώρηση των φίλων της, οι "εκβιασμοί" αλλά και όλα όσα της πρόσαπταν στα προηγούμενα επεισόδια για τα spoil μερίδα ατόμων του παιχνιδιου την έκαναν ράκος. Εκεί είναι που γκρεμίζονται και οι ελπίδες με τον Αλέξανδρο...

Ολόκληρη η εβδομάδα για την Αννα θα είναι άκρως μελαγχολική, φάνηκε ήδη από το trailer που είδαμε χθες βράδυ ενώ θα νιώσει πως δεν είναι στα καλά της να δώσει λίγο power από την αγάπη της στον Αλέξανδρο. Την ακούσαμε κ όλας να λέει στα γυρίσματα την φράση "Θέλω να φύγω..".
 Αλλωστε το μόνο που την κρατάει ακόμα στο παιχνίδι είναι η αγάπη σας και η ψήφος που την δίνεται καθημερινά ΕΔΩ https://poweroflove.tv/  αφού την Παρασκεύη στο GALA θα βγει η αγαπημένη παίκτρια του κοινού στο σπίτι.