RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ POWER OF LOVE - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Πράματα και θάματα αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο
POWER OF LOVE 2 και το ShowTime Cy είναι εδώ προκειμένου να σας μεταφέρει τα πάντα πριν καν προβληθούν τα επεισόδια. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ SHOWTIME CY


Οι εξελίξεις στο παιχνίδι τρέχουν με ταχύτητα φωτός αφού εκτός από την νέα παίκτρια που σας αποκαλύψαμε ότι μπαίνει στο σπίτι των κοριτσιών, την Ολυμπία, μέσα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ShowTime Cy επιστρέφει και η Ραφαέλα, η παίκτρια που είχε φύγει στο πρώτο GALA.
Ομως, η Ραφαέλα αυτή τη φορά δεν επιστρέφει ήρεμα όπως την είχαμε συνηθίσει αλλά μπαίνει προκειμένου - με τις ευλογίες της παραγωγής - να διακδικίσει τον ΒΑΣΙΛΗ, που στην εξέλιξη του παιχνιδιού εκείνος ήταν κοντά με την ΑΝΝΑ (από την αρχή έδειξαν και οι δύο ενδιαφέρον) αλλά και τη ΖΕΝΙΑ.... 

Η ΖΕΝΙΑ θα δείξει ξαφνικά πως θέλει τον ΒΑΣΙΛΗ μετά το "φτύσιμο" που τρώει από τον ΤΖΟΝΥ ο οποίος τα φτιάχνει με την Μαργαρίτα και αυτό θα φέρει τεράστιο πρόβλημα στο σπίτι των κοριτσιών.
Οι γυναίκες του σπιτιού θα τα βάλουν με τον ΤΖΟΝΥ και έτσι θα χτυπήσουν τον κολλητό του τον ΠΑΥΛΟ τον Πόντιο τον οποίο την Παρασκευή στο επόμενο GALA θα βγει προτεινόμενος για αποχώρηση.
Κάτι τέτοιο θα γίνει και από την πλευρά των αγοριών αφού θα θελήσουν να σώσουν τόσο την ΚΑτερίνα όσο και την Ολυμπία και θα χτυπήσουν την Μαργαρίτα Νέρτζιη βγάζοντας την υποψήφια για αποχώρηση.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ απρόσμενες εξελίξεις και σας τα αποκαλύπτει ΕΔΩ ΤΟ SHOWTIME CY όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια αφού τελικά αποχωρεί οικιοθελώς ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και η παραγωγή κάνει το αίτημά του αποδεκτό. 





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....