RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ - Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Μια αλτρουιστική κίνηση που καταχειροκροτήθηκε
τον περασμένο Φεβρουάριο, δίνει ελπίδα στο Σύνδεσμο Παραπληγικών Κύπρου.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγλατζιάς, παρέδωσε σήμερα στο Σύνδεσμο Παραπληγικών Κύπρου ποσό πέραν των τριών χιλιάδων και τετρακοσίων ευρώ που συγκεντρώθηκε από τα πρόστιμα σε παράνομους χώρους στάθμευσης που ανήκουν σε άτομα με αναπηρία.
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγλαντζιάς, υιοθέτησε ομόφωνα την πρόταση του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Κωνσταντίνου για παραχώρηση του χρηματικού οφέλους που προκύπτει από τα εξώδικα σε παραβάτες οδηγούς που καταλαμβάνουν τους χώρους αναπήρων, στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Όσοι δηλαδή παρκάρουν σε χώρο που προορίζεται για άτομα με κινητικές αναπηρίες θα διώκονται από τους δημοτικούς τροχονόμους κανονικά, με τη διαφορά ότι τα έσοδα θα μετατρέπονται σε εισφορές στο Σύνδεσμο Παραπληγικών Κύπρου.
Σε δηλώσεις του στο aftodioikisi.com.cy ο δήμαρχος Αγλατζιάς Χαράλαμπος Πετρίδης, επεσήμανε ότι με αυτή του την κίνηση το Δημοτικό Συμβούλιο θέλει να περάσει το μήνυμα της οδικής συνείδησης στους δημότες και τους επισκέπτες οι οποίοι άρχισαν ήδη να συμμορφώνονται.  Ωστόσο, η επιστροφή των χρημάτων ως εισφορά στο Σύνδεσμο Παραπληγικών Κύπρου, δίνει ελπίδα στα άτομα με αναπηρία για την κάλυψη οποιονδήποτε αναγκών του συνδέσμου.  
Στόχος, επεσήμανε, είναι να «δώσουμε έμφαση ιδιαίτερα ενσωματώνοντας όλες τις κατηγορίες ισότιμα με σεβασμό με αξιοπρέπεια και να έχουν πρόσβαση σε όλους τους χώρους».
Η Οργάνωση παραπληγικών ευχαρίστησε το Δήμο Αγλατζιάς και τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για δράσεις ενίσχυσης της οδικής συνείδησης και του σεβασμού των αναπήρων. Στόχος είναι να αλλάξει η νοοτροπία και να ευαισθητοποιηθούν οι οδηγοί για την ασφάλεια των πεζών και των ατόμων με αναπηρίες .  AFTODIOIKISI. CY 







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....