RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ "ΑΝΤΙΟ" ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

 Το τελευταίο αντίο στον Θέμο Αναστασιάδη λένε αυτή την ώρα όσοι τον αγάπησαν. Η κηδεία γίνεται στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Ο Θέμος πέθανε σε ηλικία 61 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Τι λένε στο newsit.gr οι άνθρωποι που τον αγάπησαν.  Η ώρα του στερνού αποχαιρετισμού ήρθε για όλους εκείνους που έζησαν, αγάπησαν, διάβασαν, λάτρεψαν και δούλεψαν μαζί με τον Θέμο Αναστασιάδη. 

Ο Θέμος έφυγε σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο και σήμερα Κυριακή, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοι και κόσμος που τον ήξερε μέσα από το έργο του τον αποχαιρετούν στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στην Κηφισιά. Ο Αντώνης Σαμαράς Συνεργάτες του Θέμου Αναστασιάδη από το “Πρώτο Θέμα” Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη (photo eurokinissi)  Για 1,5 χρόνο ο δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής έδινε μάχη με τον καρκίνο αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής. 

 Τον Σεπτέμβριο του 2017, ο Θέμος διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια και επιθετική μορφή καρκίνου, το οστεοσάρκωμα στον θώρακα. Η σύζυγός του, Βασιλική Παναγιωτοπούλου, όσο και τα τρία παιδιά τους βρισκόταν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του. Και σήμερα δυστυχώς τον αποχαιρετούν. newsit 





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....