RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ


Χιονίζει στην Αττική, από την Κηφισιά και πάνω, ενώ έχουν ληφθεί τα πρώτα μέτρα από την τροχαία για την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφαλή κίνηση των οχημάτων.
Από τις 7 το βράδυ διακόπηκε η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επίσης λόγω χιονόπτωσης απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην νέα εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τα διόδια Αφιδνών προς Λαμία καθώς και στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών- Θηβών από το 6ο χιλιόμετρο στην Μάνδρα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.

 

Καιρός – Έως πότε θα χιονίζει στην Αθήνα

Από το βράδυ της Δευτέρας, 07.01.2019, ειδικά στην Αττική αναμένεται να το στρώσει σε αρκετές περιοχές. Δεν αποκλείεται σε ορισμένα σημεία στο κέντρο να υπάρξει χιονόστρωση, όμως όσο πλησιάζουμε προς τη θάλασσα τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες. Οι μετεωρολόγοι πάντως θεωρούν βέβαιο ότι οι κάτοικοι των βορείων προαστίων της Αθήνας θα δουν άσπρη μέρα αύριο.

Είναι ενδεικτικός ο χάρτης του meteo με την εκτιμώμενη χιονοκάλυψη στην περιοχή της Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας το πρωί της Τρίτης. Ο χάρτης που δείχνει δηλαδή που είναι πιθανό να το στρώσει.
Όσο για τις θερμοκρασίες που θα επικρατούν αύριο το πρωί στη χώρα… ενδεικτικός είναι ο παρακάτω χάρτης:

 

Καιρός: Το σημερινό ρεκόρ αρνητικής θερμοκρασίας

Ενώ σε Σποράδες, Μαγνησία, Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται χιόνια, ο καιρός συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του με πολικές θερμοκρασίες στις περιοχές που έπληξε η προηγούμενη κακοκαιρία. Το ρεκόρ σήμερα το έχει το Φωτολίβος στη Δράμα με -17,1 βαθμούς Κελσίου.

 

Καιρός – Πώς κινείται ο… Τηλέμαχος

Η εξέλιξη της νέας κακοκαιρίας, έτσι όπως αποτυπώνεται στο video του meteo δείχνει ότι ο καιρός συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του στις Σποράδες και την Εύβοια και ο “Τηλέμαχος” συνεχίζει την επέλασή του! 

ΠΗΓΗ          NEWSIT