RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΒΟΜΒΑ: ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΩΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ΧΡΥΣΑΝΤΙΔΟΥ?

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΑΘΗΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΓΑΜΟΥ .





Παρ' όλο που είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι, η Αθηνά για πρώτη φορά χθες παραμονή Πρωτοχρονιάς παραδέχθηκε δημόσια σε συνέντευξη της πως συζήτησαν με τον αγαπημένο της για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας....

Επίσης αποκάλυψε πως εκτός από τα ανδρικά ρούχα ο Δώρος Παναγίδης ετοιμάζει και για τις γυναίκες όπου και θα κυκλοφορήσουν το επόμενο διάστημα. 


Η Αθηνά Χρυσαντίδου, χθες έδωσε την πιο ειλικρινή συνέντευξη - live του 2018 αποκαλύπτωντας αρκετά πράγματα για εκείνην αλλά και για τον έρωτά της με τον Δώρο ΠΑναγίδη.

Η ΑΘΗΝΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΩΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΔΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΚΟΥΚΛΟΥ 


Η ίδια είπε πως η πρώτη φορά που ερωτεύτηκε τον Δώρο μέσα στο παιχνίδι ήταν στις 14 Φεβρουαρίου, όταν εκείνος την κάλεσε στο Κόκκινο Δωμάτιο του POWER OF LOVE.
Στην ερώτηση του Κώστα Κωνσταντίνου για την μοναδική ομάδα του POWER OF LOVE στο Facebook με τον τίτλο POWER OF LOVE OFFICIAL FANS αν σκέφτονται καθόλου την λέξη γάμος η ίδια αφήνει για πρώτη φορά ένα ενδέχόμενο οι δυο τους να το έχουν συζητήσει: "Δεν θα σου πω πολλά.... Αλλά ίσως και να το έχουμε ήδη συζητήσει με τον Δώρο αυτό που λες...." αφήνοντας να νοηθεί πως μάλλον η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που ίσως τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.








ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....