RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ - Η ΝΕΑ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ & ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ

Δελτίο καιρού-Τετάρτη 9 Ιανουαρίου Καλημέρα φίλοι μου. ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ


Βροχές-χιόνια μέχρι και ημιορεινά αλλά και αρκετό κρύο ήταν το καιρικο σκηνικό στην Κύπρο εχθές Τρίτη.
Αρεκτά τα χιόνια πάνω στο Τρόοδος στα 58 εκατοστά περίπου ενώ πάνω στην χιονίστρα λογικά στα 75-80 εκατοστά. Μια διαταραχή που έφερε ακόμα 20 εκατοστά νεο χιόνι.
Είχαμε και ισχυρούς έως θυελλώδης ανέμους με αποκοπές δέντρων αλλά και ζημιές στο δίχτυο της ηλεκτρικής κάτι που σας εφιστούσα τη προσοχή.

Για σήμερα Τετάρτη βελτιωμένος ο καιρός από θέμα βροχών. Ηλιοφάνεια με παροδικές τοπικές αυξημένες νεφώσεις με το ρίσκο βροχής να είναι χαμηλό. Μικρή πιθανότητα πολύ περιορισμένων ελαφρών βροχών ή και χιόνια πάνω στο Τρόοδος.
Μέγιστες θερμοκρασίες στους 11-13 βαθμούς στο εσωτερικό και 13-14 βαθμούς στα παράλια. Στα ορεινά από 2 βαθμούς πάνω από το μηδέν έως 3 βαθμούς κάτω από το μηδέν. Πάνω στο Τρόοδος στους δεν ανεβαίνει πάνω από το μηδέν επικρατώντας ολικός παγετός.
Ψυχροί δυτικοί-βορειοδυτικοί ανέμοι στα 2-4 μποφόρ που παροδικά και όχι συνεχεια στα 5 μποφόρ σε πιο παράλιες περιοχές.
Πέμπτη 10 Ιανουαρίου μετωπική ύφεση σκάφη θα δώσει τοπικές βροχές που μέχρι στιγμής δεν φαίνονται πολλά πράγματα. Στα ορεινά πάνω από 1500-1600 μέτρα πιθανότητα χιονόπτωσης.
Αυτό πηγάζει από σύστημα χαμηλών πιέσεων-χαμηλό βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει την Ελλάδα αλλά δεν επισκέφτεται την περιοχή μας αλλά θα κινηθεί βορειοανατολικά.
Βαθύ χαμηλό βαρομετρικό που θα φέρει σοβαρή επιδείνωση στον καιρό στην Ελλάδα με βροχές-καταιγίδες και χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά.
Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή βελτιωμένος καιρός χωρίς βροχές αλλά κάτι φαίνεται από Κυριακή βράδυ και μετά και γενικά την επόμενη εβδομάδα με συστήματα βροχών. Θα τα δούμε ολα αναλυτικά τις επόμενες ημέρες 



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....