RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ "ΤΙ ΩΡΑ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ"

Τοπικές βροχές μέχρι την νέα σημαντική επιδείνωση του καιρού
Θεαματική εισροή νερού στα φράγματα.



Δευτέρα αβαθές χαμηλό βαρομετρικό θα επηρεάζει την Κύπρο με τοπικού χαρακτήρα φαινόμενα. Χιόνια στα ορεινά από τα 1000-1100 μέτρα και πάνω.
Μέγιστες θερμοκρασίες 14-15 βαθμούς στο εσωτερικό και 16-17 βαθμούς στα παράλια. Στα ορεινά 3-5 βαθμούς ενώ στα ημιορεινά 8-12. Στο Τρόοδος δεν θα ανέβει πάνω από το μηδέν και θα κυμαίνεται στους 2-3 βαθμούς κάτω από το μηδέν με ολικό παγετό.
Άνεμοι πιο εξασθενημένοι στα 2-4 μποφόρ.

Όμως κατά τις βραδυνές ώρες Δευτέρας και κυρίως από τις 2400 το βράδυ και μετά προς Τρίτη νεα σημαντική επιδείνωση αναμένεται στην Κύπρο από χαμηλό βαρομετρικό συνοδευόμενο με μέτωπα κακοκαιρίας.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες με τις καταιγίδες να συνοδεύονται με χαλάζι μεγέθους 0.5-1.5 εκατοστά. Χιόνια στα ορεινά που κατά τι διάρκεια της Τρίτης κατεβαίνουν υψόμετρο μέχρι και 700 μέτρα το μεσημέρι και προς βράδυ ενδεχόμενο και μέχρι 500 μέτρα επηρεάζοντας και ημιορεινές περιοχές. Πιο κάτω μπορεί και χιονόνερο. Θα μιλήσουμε και αύριο για τα υψόμετρα.

Σημαντική ενίσχυση των ανέμων κατά τι διάρκεια της Τρίτης στα 4-6 μποφόρ με ριπές έως 7-9 μποφόρ στα παράλια και ορεινά ενώ στο εσωτερικό έως 4 μποφόρ με ριπές στα 5-6 μποφόρ.
Ενισχυμένος παγωμένος άνεμος την Τρίτη με το κρύο να είναι αισθητό. Σε ολικό παγετό το Τρόοδος αλλά και ορεινές περιοχές από τα 1500 μέτρα και πάνω.

Χιόνια-Νιφάδες και στα πεδινά??
Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο για νιφάδες χιονιού και σε πεδινές περιοχές του εσωτερικού απόγευμα προς βράδυ Τρίτης 8 Ιανουαρίου.
Παρακολουθείτε στενά η θερμοκρασία για εκείνο το διάστημα λόγω πολύ ψυχρών αερίων μαζών που αναμένονται στην ανώτερη ατμόσφαιρα ωστε να δούμε αν θα καταφέρει να δώσει κάποια χιόνια ή νιφάδες και προς εσωτερικό.
Υπάρχει το ενδεχόμενο περνώντας h πολύ ψυχρή αέρια μάζα πάνω από τη θερμή θάλασσα να ενεργοποιηθεί το sea snow effect. Περιμενουμε να δω και τις επόμενες ώρες τα στοιχεία

Θεαματική η εισροή νερού στα φράγματα. Μπείτε στην ιστοσελίδα μου να δείτε https://www.wfcyprus.com





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....