RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ BACKSTAGE - Ο ΜΑΡΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ

Εισβάλαμε στα παρασκήνια των γυρισμάτων του αποψινού επεισοδίου της κωμικής σειράς «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου, που θα προβληθεί στις 21:15, και δηλώνουμε με πλήρη συναίσθηση ότι και οι πιο «σκληροί» άντρες φοβούνται ή μάλλον τρομοκρατούνται στην ιδέα της καρέκλας και της όψης της Οδοντίατρου. 
 
Το γέλιο και τα συνεχή cuts είχαν την τιμητική τους, ενώ ακόμη και η ίδια η Οδοντίατρος που φιλοξένησε την παραγωγή και το γύρισμα της τρελής σκηνής στο ιατρείο της, δεν κατάφερε να ξεφύγει από την άκρως ξεκαρδιστική ατμόσφαιρα. Είδαμε ένα Χριστόδουλο Μαρτά να ξεπερνά τον εαυτό του στο ρόλο του φοβητσιάρη «Πέτρου» που τρέμει στο άκουσμα ενός σφραγίσματος και θέλει διακαώς τη «Μαρίνα» (Πέννυ Φοινίρη) δίπλα του για να του κρατά το χέρι. 
 
Κάπου συγχυστήκαμε, αφού το ζεύγος Χατζηβασιλείου έμοιαζε λες και μπέρδεψε τους ρόλους του και την ηλικία του, μιας και δεν δικαιολογείτο μία τέτοια παιδιάστικη συμπεριφορά. Αν δεν βλέπαμε εικόνα, σίγουρα θα πιστεύαμε ότι επρόκειτο για μία σκηνή στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός «Πολύβιος» (Γιώργος Κυριάκου) ή ακόμη και ένα μικρό παιδί, αφού αυτό θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς από τις ατάκες «όχι, φεύγω» και «δεν υπάρχει περίπτωση...».
Συντονιστείτε απόψε στον ALPHA Κύπρου, διότι αυτή η άβολη παρουσία του «Πέτρου» στην Οδοντίατρο θα γίνει viral σε χρόνο ντετέ, μιας και κάποιοι (ή και όλοι) θα ταυτιστούν με... τη «Μαρίνα» που θα βρεθεί στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. «ΦΑΜΙΛΙΑ»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:15 από τον ALPHA Κύπρου.