RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΖΙΩΝΗ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ

Το βλέμα της κοινής γνώμης στρέφεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον 
στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας όπου για πρώτη φορά καταθέτει ως μάρτυρας στις 9.30 το πρωί ο βασικός κατηγορούμενος του διπλού φονικού στ Στρόβολο, Λοϊζος Τζιωνής, στο πλαίσιο της διαδικασίας της δίκης εντός δίκης. 
Κατά τη σημερινή δικάσιμο πραγματοποιείται αρχικά η αντεξέταση επί της κατάθεσης του ανακριτή της υπόθεσης Γιώργου Θεμιστοκλέους από τον συνήγόρο υπεράσπισης του Λοϊζου Τζιωνή.
Στην προηγούμενη δικάσιμο
Κατά την προηγούμενη δικάσιμο ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις από πλευράς μαρτύρων που κλήθηκαν από την Κατηγορούσα Αρχή ενώ δεν αποκλέιεται το ενδεχόμενο να καταθέσει και ο τρίτος ανακριτής της υπόθεσης.

 Εξάλλου, στο πλαίσιο της διαδικασίας παρουσιάστηκε από τον συλλέκτη τεκμηρίων της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών παρουσιάστηκε το φονικό όπλο ενώπιον του δικαστηρίου γεγονός που προκάλεσε δυσφορία στους συγγενείς των θυμάτων του φονικού. Πρόκειται για ένα δίκοπο μαχαίρι 19 εκατοστών με τρύπα στην άκρη στο σημείο που εφάπτεται η χειρολαβή. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου, το μαχαίρι εντοπίστηκε καρφωμένο στη φοινικιά που βρίσκεται στην αυλή του πατρικού του Τζιωνή στη Σκιάθου 3 στην Αγλαντζιά. 

Επίσης, κατά την προηγούμενη δικάσιμο κατέθεσε και ο ανακριτής Γιώργος Θεμιστοκλέους, ο οποίος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το πάζλ της υπόθεσης άρχισε να ολοκληρώνεται όταν ο Λοϊζος Τζιωνή στο τρίτο σενάριο που έδωσε στους ανακριτές, τοποθέτησε τον εαυτό του στην σκηνή του εγκλήματος. 
Πηγή: philenews





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....