RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

ΣΑΛΟΣ: ΚΥΠΡΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ - ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο Ηνωμένο Βασίλειο με την τραγουδίστρια Megan
McKenna και τον Κύπριο πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή (με την Ελπίδων) Μιχάλη ή Mike Θαλασσίτη.


Ο 25χρονος «άσος» που πλέον ακολουθεί καριέρα ριάλιτι αστέρα, απασχολεί ξανά τα ΜΜΕ.

Αιτία όπως διαβάζουμε σε δεκάδες δημοσιεύματα σε αγγλικές ιστοσελίδες η καταγγελία της πρώην του, πως ο Θαλασσίτης, εισέβαλε πολλές φορές στο σπίτι της, στο Essex όπου και φέρεται να την βιντεοσκοπούσε ενώ η ίδια κυκλοφορούσε γυμνή.

Σχετική καταγγελία έχει γίνει και σε αστυνομικό σταθμό από την τραγουδίστρια ενώ σύμφωνα με την Mirror η McKenna συνάντησε τον Θαλασσίτη όπου και σε έξαλλη κατάσταση του ζήτησε εξηγήσεις, σπάζοντας πράγματα στο διαμέρισμα του και στη συνέχεια φέρεται να τον γρονθοκόπησε με τον 25χρονο να της ζητά να ηρεμήσει.
Μέσω εκπροσώπου του ο Κύπριος πρώην πλέον ποδοσφαιριστής, αρνείται τις κατηγορίες που του καταλογίζει η τραγουδίστρια και πως αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα η McKenna υποστηρίζει ότι ο Θαλασσίτης μπήκε πολλές φορές στο σπίτι της και έχει στα χέρια του υλικό που την απείλησε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα με την ίδια να περπατά γυμνή στο σπίτι της, καθώς και ακατάλληλο υλικό από την σχέση τους που κράτησε 7 μήνες.
«Θα τελειώσω και εσένα και την καριέρα σου» φαίνεται να ήταν τα λόγια της 26χρονης με εκπρόσωπο της Αστυνομίας να επιβεβαιώνει ότι η McKenna όντως κατήγγειλε ένα περιστατικό παραβίασης του προσωπικού της χώρου από πρόσωπο που δεν κατονομάζεται.
lifenewscy.tothemaonline.com











ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....