RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤ ΤΟΥ ΜΠΛΕ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η απρόσμενη γυναικεία προσθήκη στο καστ του «ΜΠΛΕ»


Νέα είσοδος με νησιώτικο άρωμα... στο καστ ηθοποιών της κοινωνικής σειράς «ΜΠΛΕ» του ALPHA Κύπρου, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15.


Ο σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας εντάσσει στο ανατρεπτικό σενάριό του την αγαπημένη και καταξιωμένη ηθοποιό Λιάνα Χαλκιά, με σκοπό να υποδυθεί τη «Βασιλική», τη μητέρα των δύο εκ διαμέτρου αντίθετων αδελφών, «Μιχάλη» (Πάνου Μακρή) και «Γιώργου» (Ανδρέα Ορφανίδη), που φεύγει από τη Σύμη για να συναντήσει τα παιδιά της στην Κύπρο. 




Η γνωστή ηθοποιός, ήδη μπήκε στο πετσί του ρόλου της και μελέτησε μαζί με την ομάδα παραγωγής το σενάριο από την αρχή μέχρι και τα πρόσφατα επεισόδια, κάνοντας λόγο για ένα ρόλο-πρόκληση στον οποίο καλείται να δώσει αρκετές δόσεις μητρικής αγάπης και όχι μόνο... Από τις backstage φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε από τα γυρίσματα δύο διαφορετικών σκηνών, φαίνεται ότι η πολυετής εμπειρία και η εμφανής αγάπη της για την υποκριτική τέχνη, τη βοήθησαν να προσαρμοστεί γρήγορα και όμορφα στο κλίμα της σειράς, κάτι που επιβεβαιώνουν και όλοι όσοι παρευρέθηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 


Φήμες κάνουν λόγο για απόρριψη ενός σημαντικού θεατρικού ρόλου, προκειμένου να είναι σε θέση να ενταχθεί σε σημαντικό αριθμό επεισοδίων της σειράς «ΜΠΛΕ», πληροφορία που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συμβολή του χαρακτήρα της στο σενάριο θα δώσει μία νέα τροπή στην πνευματική -τουλάχιστον- κατάσταση του kick boxer «Γιώργου» και μία άλλη εξέλιξη στην πορεία του θεοσεβούμενου «Μιχάλη». Το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε πώς και πώς την ένταξη ενός νέου ρόλου στην πλοκή των σημαντικών εξελίξεων, αν και οι ψίθυροι έκαναν λόγο για ανδρικό χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά, ο σεναριογράφος μάς εξέπληξε ευχάριστα και αυτό είναι μόνο η αρχή, αφού θα ακολουθήσουν περισσότερες προσθήκες, εξίσου αξιόλογων ονομάτων του τηλεοπτικού χώρου. «ΜΠΛΕ»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.
















ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ








ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....