RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΣΤΟ "ΜΠΛΕ"

Βροντερό χαστούκι και μαλλιοτραβήγματα στο «ΜΠΛΕ» 


Άστραψε και βρόντηξε χαστούκι μέγα τόνων στην κοινωνική σειρά «ΜΠΛΕ» του ALPHA Κύπρου, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15. Οι δύο τηλεοπτικές μεγάλες κόρες της Χριστίνας Παυλίδου κόντεψαν να μαλλιοτραβηχτούν μπροστά στην ίδια τους τη μάνα, προκειμένου να λύσουν τις ανόητες διαφορές τους. Κι αν αναρωτιέται κανείς τι είναι αυτό που άρχισε τον καβγά, τότε η απάντηση είναι το ποτό και η ζήλια.

Η Ηρώ (Λουκία Βασιλείου) δεν λέει να αποχωριστεί το αλκοόλ και ο ανεκπλήρωτος έρωτάς της για τον γοητευτικό γιατρό Αντώνη (Νίκο Ψάρρα) την κάνει να εκδηλώνει ακραία επιθετική συμπεριφορά απέναντι στη μητέρα και την αδελφή της.

Στην κορύφωση της συζήτησης σηκώνει το χέρι της και δίνει ένα δυνατό χαστούκι στην αδελφή της, Στέλλα (Αντωνία Χαραλάμπους), με τη δεύτερη να ξεσπά σε φωνές. Πραγματικά η σκηνή αυτή συντάραξε το στούντιο, αφού οι φωνές τους ήταν τόσο δυνατές που αν δεν ήξερε κανείς ότι επρόκειτο για μέρος του σεναρίου, θα νόμιζε ότι τσακώθηκαν στα αλήθεια.

Στη μέση βρισκόταν η Σοφία (Χριστίνα Παυλίδου) που έμοιαζε με «διαιτητή» που δεν ήθελε με τίποτα να υψώσει κόκκινη κάρτα. Αντιθέτως, προσπαθούσε με αγκαλιές και λόγια αγάπης να συνεφέρει τις κόρες της και ιδιαίτερα την Ηρώ που πέρασε όλες τις κόκκινες γραμμές. Παρόλο που όλο το καστ της σειράς είναι αρκετά υποσχόμενο, δεν ανέμενε κανείς τόσο δυνατές ερμηνείες από τις δύο αυτές νεαρές ηθοποιούς που μπήκαν στο πετσί του ρόλου τους και εντυπωσίασαν τους τηλεθεατές και τον σεναριογράφο που ορθά τις επέλεξε για τους συγκεκριμένους ρόλους. 

Αν ισχύουν οι πληροφορίες που ακούγονται δεξιά και αριστερά, μάλλον η Ηρώ θα καταφέρει τον γόη γιατρό να πέσει στα δίχτυα της, ξεγελώντας τον με ύπουλο τρόπο. «ΜΠΛΕ»: Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου.










ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....