RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ ΑΛΕΞΟΥΙ

Κατηγορητήριο ότι δεν συμπλήρωσε φορολογική δήλωση για το 2014, πήρε την περασμένη Παρασκευή ο Αλέξης Μαυρομιχάλης άλλως Αλεξούι, ευθύς μετά που αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία χωρίς να κατηγορηθεί, για την υπόθεση των ναρκωτικών.
 
Επιδότης πλησίασε τον Μαυρομιχάλη και του επέδωσε το κατηγορητήριο από τον Φόρο Εισοδήματος, σύμφωνα με το οποίο αυτός κατηγορείται για μη συμπλήρωση φορολογικής δήλωσης σε εταιρεία ως δηλωμένος επιχειρηματίας για το 2014.
 
Η εταιρεία αυτή βρίσκεται σε αδράνεια τα τελευταία χρόνια και ο Μαυρομιχάλης φαίνεται να είναι μέτοχός της.
 
Για το αδίκημα αυτό ο νόμος προβλέπει πρόστιμο 50 ευρώ. Για το θέμα ο δικηγόρος του Μαυρομιχάλη θα προβεί σε έρευνα όσον αφορά τη συγκεκριμένη εταιρεία η οποία δεν λειτουργεί πλέον. Η κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως μια ενέργεια να ελεγχθεί ο συγκεκριμένος και φορολογικά ώστε να διαπιστωθεί πού δραστηριοποιείται επαγγελματικά και τι φόρους πληρώνει. Εκτιμάται ωστόσο ότι η επίδοση κατηγορητηρίου για ένα τέτοιο θέμα, έγινε κατόπιν οδηγιών. 
 
Χθες το Εφετείο έδωσε οδηγίες στις δύο πλευρές στην έφεση που καταχώρησε ο Μαυρομιχάλης μέσω του δικηγόρου του Άντρου Πελεκάνου, για την κράτηση στην οποία τέθηκε για την υπόθεση των ναρκωτικών. Ο Μαυρομιχάλης υποστηρίζει στην έφεσή του ότι η κράτησή του ήταν άδικη και ότι στηρίχτηκε σε μη επαρκή μαρτυρία. philenews