RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ALPHA ΚΥΠΡΟΥ: ΟΙ 24 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΟΓΚ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Οι «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου μαζί με τους
Καρκινοπαθείς του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου Αν το αίσθημα του θανάτου μπορούσε να ταυτιστεί με μία σοκαριστική λέξη που είναι ικανή να δώσει ένα δυνατό χαστούκι στον άνθρωπο, τότε η εκπομπή-ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ» του ALPHA Κύπρου, που θα μεταδοθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21.15, έχει την ηχηρή απάντηση.
Ο Καρκίνος, η ύπουλη ασθένεια που δεν διαχωρίζει ηλικίες, φύλα και κοινωνική τάξη, μπορεί να προκαλέσει φόβο, ταραχή, απελπισία, διαγράφοντας και γκρεμίζοντας σε μία μόνο στιγμή τα όνειρα και τις ελπίδες χρόνων. 

Λες και η ίδια η ζωή... σου δείχνει -απρόσμενα και εντελώς αδικαιολόγητα- «κόκκινη κάρτα», στέλνοντάς σε στα «αποδυτήρια» όπου ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση... 

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου παίρνει μια βαθιά ανάσα και εισέρχεται στο μεγαλύτερο Σχολείο Ζωής... στο Ογκολογικό της Τράπεζας Κύπρου, όπου συναντά Καρκινοπαθείς, Ιατρούς και Νοσηλευτές, καταγράφοντας τα συναισθήματα, τις εκφράσεις, τους αναστεναγμούς και τις σκέψεις τους. Ανθρώπους που επέλεξαν να «σηκώσουν» μόνοι τους τον μαρτυρικό τους σταυρό, για να μην στενοχωρήσουν τους οικείους τους, ανθρώπους που πείσμωσαν, βρήκαν τη δύναμη να παλέψουν και να στεφθούν νικητές, καθώς και ανθρώπους που δεν έχασαν στιγμή την πίστη και το χαμόγελό τους. 

Η ομάδα των «24 ΩΡΩΝ» καταγράφει τις άοκνες προσπάθειες Ιατρών, Νοσηλευτών και Ψυχολόγων να θεραπεύσουν και να στηρίξουν αυτούς τους ανθρώπους-αγωνιστές, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο συγκινητικές εξομολογήσεις και εικόνες από τους χώρους της Χημειοθεραπείας, της Ακτινοθεραπείας, των Θαλάμων και του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας. Ασθενείς, Συγγενείς, Ιατροί και Νοσηλευτές περιγράφουν την εμπειρία τους με τον Καρκίνο, μεταφέροντας όλα τα δεδομένα με ρεαλισμό και έντονα συναισθήματα. Αντιλαμβάνονται την έννοια της στιγμής και της υπομονής, χωρίς να ξεχνούν ποτέ ότι το πολυτιμότερο δώρο είναι η ίδια η ζωή! Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, η εκπομπή-ντοκιμαντέρ που ερευνά και προσεγγίζει με σεβασμό και διακριτικότητα κάθε θεματολογία, μεταφέρει στο τηλεοπτικό κοινό τον «παλμό» του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου, αποδεικνύοντας ότι οι Καρκινοπαθείς δεν παλεύουν μόνοι τους... «24 ΩΡΕΣ»: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 21.15 από τον ALPHA Κύπρου. 








ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....