RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ ΩΡΑ 14 50 - ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

Νέα επιδείνωση του καιρού τις βραδυνές ώρες-Βροχές και
καταιγίδες με ισχυρούς έως θυελλώδης ανέμους - ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ



Εκτεταμμένο πεδίο χαμηλών πιέσεων σε Ευρώπη και Ελλάδα με χαμηλά βαρομετρικά φέρνει εκ νεου βροχές και καταιγίδες στο νησί μας μεσάνυχτα Δευτέρας προς πρωινές ώρες Τρίτης.
Βαθύ χαμηλό βαρομετρικό που βρίσκεται στο Αιγαίο θα κινηθεί ανατολικά-βορειοανατολικά οπου και αναμένεται να μας επηρεάσει βραδυνές ώρες.
Το μενού περιλαμβάνει βροχές-καταιγίδες με τοπικές χαλαζοπτώσεις αλλά αναμένονται και ισχυροί έως θυελλώδης ανέμοι εντάσεως στα 6-7 μποφόρ με ριπές στα 8-9 μποφόρ που αυτό χρήζει μεγάλης προσοχής φίλοι μου κυρίως κατά τα μεσάνυχτα Δευτέρας και μετά προς αυγινές ώρες Τρίτης.
Στο εσωτερικό στα 4-5 μποφορ ενώ στα παραθαλάσσια στα 6-7 μποφόρ.εικόνες 3-4
Κατά τι διάρκεια της Δευτέρας οι βροχές τοπικά και κατά περιόδους. Όμως κατά τις βραδυνές ώρες Δευτέρας κυρίως προς μεσάνυχτα και μετά προς Τρίτη αναμένεται το δεύτερο και πιθανόν πιο έντονο κύμα βροχών και καταιγίδων συνοδεία ισχυρών έως θυελλωδών ανέμων. Σε καταιγίδες υπάρχει το ενδεχόμενο και χαλαζόπτωσης.
Ψυχρό μέτωπο κακοκαιρίας θα επηρεάσει την περιοχή μας. Φαίνεται πέρασμα βροχών σε όλο το νησί.
Κατά τι διάρκεια Τρίτης και Τετάρτης τα φαινόμενα θα είναι τοπικά και κατά περιόδους.
Μέγιστες θερμοκρασίες Δευτέρα έως 21 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλια. Στα ορεινά 6-12 βαθμούς. Την Τρίτη χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή η θερμοκρασία.
Την Τετάρτη και Πέμπτη ψυχρές αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα ρίξουν την θερμοκρασία με αποτέλεσμα το Τρόοδος να βάζει υποψηφιότητα για κάποια χιόνια.
Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί ενώ από Τετάρτη γυρίζουν σε δυτικοί-βορειοδυτικοί. Επίσης την Τετάρτη αναμένονται ισχυροί ανέμοι στα 5-7 μποφόρ.




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....