RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

SIGMA: ΓΑΛΑΤΕΙΑ - SURVIVOR & OXI MONO "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Τρεις τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν μια ιδιαίτερη σχέση, όπως φαίνεται, με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης η οποία τους έχει επιβάλει συνολικά €288.620 σε πρόστιμα από την αρχή της χρονιάς. Πρωταθλητής στο άτυπο πρωτάθλημα ο τηλεοπτικός σταθμός Extra της Λεμεσού με €138.925 και ακολουθούν Sigma και Plus με €78.245 και €71.450 αντίστοιχα.
 
Οι υποθέσεις που αφορούν στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τις διαφημίσεις του σταθμού αφού μόνο για την αναμετάδοση διαφημίσεων παιχνιδιών σε ώρες που δεν επιτρέπεται του έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους €80.500. Αρκετά τσουχτερά είναι και τα πρόστιμα που του επιβλήθηκαν για τις πολιτικές εκπομπές και τις τοποθετήσεις που γίνονται στο δελτίο του σταθμού, ενώ για την μετάδοση του ντοκιμαντέρ για τον δικτάτορα Γ. Παπαδόπουλο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €2.500 και άλλες €2.000 για τη μετάδοση της ταινίας Rocky IV χωρίς να έχει αγοράσει τα δικαιώματα.

ExtraTV
 
 
Για τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma οι εκπομπές Survivor και X-Factor ήταν χρυσορυχείο αλλά την ίδια ώρα για τα διαφημιστικά μηνύματα που προβαλλόταν μέσω αυτών των εκπομπών κλήθηκε να πληρώσει ιδιαίτερα τσουχτερά πρόστιμα. Η υπόθεση που ξεχωρίζει από τις ποινές που επιβλήθηκαν στο Sigma εντός του 2018 ήταν η μετάδοση της συνέντευξης του ιερωμένου που είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση της θετής του κόρης στοίχισε στο κανάλι €12.500.
 
Sigma TV
 
 
Το Plus πληρώνει ακριβά τις εκπομπές telemarketing που ούτως ή άλλως καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος των εκπομπών του σταθμού. Telemarketing και εκπομπές για τα ζώδια ευθύνονται για το μεγαλύτερο μέρος των προστίμων ενώ το μεγαλύτερο πρόστιμο επιβλήθηκε για την αναμετάδοση διαφημίσεων παιχνιδιών.
 
Plus