RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ - "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ" & ΞΑΝΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Θερμές αέριες μάζες κοντά στην περιοχή της Κύπρου έχουν ανεβάσει
λίγο την θερμοκρασία με αποτέλεσμα να κυμαίνεται πάνω της κανονικής για την περίοδο που διανύουμε.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 


Δεν θα έχει διάρκεια όμως αυτό διότι αναμένεται αλλαγή στο καιρικό σκηνικό με βροχές και πτώση θερμοκρασίας. Στην ατμόσφαιρα Τετάρτη με Πέμπτη θα παρατηρείται και σκόνη από Αφρική.

Για αύριο Τρίτη ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στη μέση και  ανώτερη ατμόσφαιρα με μέγιστες θερμοκρασίες 25-26 βαθμούς στο εσωτερικό και 24-25 βαθμούς σε παράλιες περιοχές. Στα ορεινά 14-19 βαθμούς και 21-24 σε ημιορεινές περιοχές.  Άνεμοι στα 2-3 μποφόρ βορειοανατολικοί που σε περιοχές της Λεμεσού θα γυρίζουν και σε ανατολικοί-νοτιοανατολικοί ενώ μεταξύ Πάφου-Λεμεσού και σε νότιοι.
Την Τετάρτη θα έχουμε μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας τοπικά με αλλαγή στη φορά των ανέμων σε βορειοδυτικοί-νοτιοδυτικοί με μικρή ενίσχυση. Κατά τι διάρκεια της Τετάρτης τοπικές διάσπαρτες βροχές με την πιθανότητα τις βραδινές ώρες τοπικά και κάποιες μπόρες ή καταιγίδες.
Πέμπτη θα ξεκινήσει κυκλογέννεση δηλαδή δημιουργία χαμηλού βαρομετρικού με αποτέλεσμα να μπούμε σε άστατο καιρικό με βροχές-καταιγίδες για 3-4 ημέρες και αν όλα πάνε καλά στο σύνολο αυτών των ημερών θα είναι παγκύπριες. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα περιμένω ακόμα 1 ημέρα. Μικρή πτώση θερμοκρασίας τοπικά. 
Παρασκευή σε περαιτέρω πτώση η θερμοκρασία λόγω ψυχρών αερίων μαζών στην περιοχή μας. Αναλυτικά θερμοκρασίες και ανέμους για τις επόμενες 3 ημέρες στις 5 εικόνες που ακολουθούν. 








ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ASSASSINS CREED ODYSSEY - KANTE CLICK ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....