RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ

Εκεί που χτυπά η καρδιά της πρωτεύουσας ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο φροντίδας μαλλιών άνοιξε
τις πύλες του και προσφέρει τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες για τη διατήρηση, αλλά και την καλύτερη εμφάνισή τους.

Το HairGen Center αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο κέντρο στον τομέα της Κλινικής Τριχολογίας και του ιατρικού Laser & IPL.  Σε έναν υψηλής  αισθητικής και τεχνολογικά υπερσύγχρονο χώρο η φροντίδα των μαλλιών αποκτά νέα διάσταση. 
Το Hairgen Center είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο, αφοσιωμένο στον τομέα της Κλινικής Τριχολογίας, του ιατρικού-δερματολογικού Laser/IPL και κοσμετολογίας, το οποίο σου προσφέρει αυτό που πραγματικά αναζητάς.  Τα μαλλιά και η υγεία τους παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας και άντρα. 

Η τριχόπτωση αποτελεί ένα σοβαρό θέμα, με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι εκατοντάδες άνθρωποι. Τα αίτια είναι πολλαπλά. Ανάμεσα σε αυτά η κληρονομικότητα, η διατροφή και η κακή φροντίδα των μαλλιών. Και επειδή το κάθε πρόβλημα έχει την λύση του στο κέντρο της Λευκωσίας, μπορείς να μάθεις τα πάντα για τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο Hairgen Center. Περπατώντας στους μοναδικής αισθητικής χώρους του κέντρου η ιδιοκτήτρια Μαρία Τερέζα Παυλίδου μού εξήγησε ότι στόχος της ήταν εξαρχής η δημιουργία ενός κέντρου που θα προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και θα που θα επικεντρώνεται ξεχωριστά στο πρόβλημα του κάθε πελάτη. Κάτι που κατάφερε με απόλυτη επιτυχία.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΔΩ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Hairgen Center στον τομέα της τριχολογίας και των θεραπειών Laser & IPL και κοσμετολογίας εγγυάται σε όλες τις επιλεγμένες θεραπείες μόνιμα αποτελέσματα μέσα από μια επαγγελματική και εξατομικευμένη αντιμετώπιση του κάθε προβλήματoς.


Το Hairgen Center αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο κέντρο στον τομέα της Κλινικής  Τριχολογίας, του Ιατρικού, Δερματολογικού και Κοσμετολογικού Laser & IPL.



ΤΡΙΧΟΛΟΓΙΑ
Πρόκειται για ένα σύγχρονο κέντρο κλινικής Τριχολογιίας όπου ασχολείται με τη διάγνωση, τη θεραπεία και την Θεραπευτική αγωγή όλων των τύπων τριχόπτωσης, παθήσεων του δέρματος της κεφαλής αλλά και των μαλλιών.
Η ποιότητα των υπηρεσιών του Hairgen Center στηρίζεται στις πιστοποιημένες μεθόδους οι οποίες είναι εγκεκριμένες από εξειδικευμένους και έμπειρους Τριχολόγους του ‘The Institute of Trichologists London’, (του μεγαλύτερου ινστιτούτου Τριχολογίας του Λονδίνου) όπως και από τις μεγαλύτερες εταιρίες  Τριχολογικών συμπληρωμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου οι οποίες προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα από θεραπείες για όλους τους τύπους Τριχόπτωσης.
Το Hairgen Center, έχει καταφέρει σε μόνο δύο χρόνια να καταρτιστεί στον Παραϊατρικό τομέα της Κύπρου και να είναι ήδη ο πρώτος και  αποκλειστικός αντιπρόσωπος τεσσάρων μεγάλων εταιριών του Ηνωμένου Βασιλείου.


Το Hairgen Centre έχει ως σκοπό του την σωστή και αληθής ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες μας, την ειλικρινής διάγνωση και την αποτελεσματικότερη συμβουλή και θεραπεία.
ΙΑΤΡΙΚΟ LASER
Παράλληλα, στον πρότυπο χώρο μας, θα βρείτε θεραπείες στους τομείς του Κοσμετολογικού, Αισθητικού και Δερματικού  Laser & IPL με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της Lynton Lasers Ltd, βραβευμένα από το ‘My Face My Body Awards 2016’ ως οι πιο καινοτόμες θεραπείες αισθητικής και κοσμετολογίας.
Στο Κέντρο μας διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις θεραπείες του Laser & IPL  βασισμένο σε όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται. Διαθέτουμε ίσως τα καλύτερα μηχανήματα και τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και τεχνικές που μας προσφέρει Η Lumina-Lynton Laser Machine με την Αναβαθμισμένη τεχνολογία της.
Η Lumina-Lynton Laser Machine μπορεί να σας προσφέρει ολική μεταμόρφωση χωρίς χειρουργικές μεθόδους, γρήγορα και κυρίως αποτελεσματικά.
Με την έμπειρη και  εξειδικευμένη κατάρτιση του προσωπικού μας στον τομέα της Τριχολογίας και των Laser/IPL Treatments, εγγυόμαστε αποτελεσματικότητα σε όλες τις επιλεγμένες θεραπείες μας για μόνιμα αποτελέσματα μέσα από μια επαγγελματική αντιμετώπιση του προβλήματος σας σε προσωπικό επίπεδο.
Οι αξίες που πρεσβεύουμε στο Hairgen Center είναι η Ποιότητα Υπηρεσιών, η Προσωπική Φροντίδα και τα Απτά Αποτελέσματα, πάντοτε στην υπηρεσία των ασθενών και των πελατών μας.

ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑ/ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η τεχνολογία της πλατφόρμας Beautylab by Biotec Italia έχει την δυνατότητα να επαναπροσδιορίζει τον όρο της Μεσοθεραπείας και της Κοσμετολογίας, προσφέροντας ολική μεταμόρφωση χωρίς νυστέρι.
Άπειρες θεραπείες κοσμετολογίας και μεσοθεραπείας μπορούν να πραγματοποιηθούν σε ένα ξεχωριστά διαμορφωμένο δωμάτιο στον χώρο μας.  Θα αφεθείτε στα χέρια της ειδικού για μια μαγική εμπειρία χαλάρωσης και φυσικά όπως απαιτείτε ομορφιάς.
Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να επιλέξετε την θεραπεία σας βάση της αλλαγής που επιθυμείτε και η μεταμόρφωση σας θα γίνει ανώδυνα και πάντα με επιτυχία.
Το Beautylab by Biotec Italia είναι μια μοναδική εμπειρία που παράγει πάντα εξαιρετικά αποτελέσματα σε πρόσωπο και σώμα, ανώδυνα και γρήγορα!
Προσφέρει σε εσάς μοναδικές θεραπείες και αξιόπιστη τεχνολογία.

*Τι προσφέρει στο πρόσωπο :
Μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και αναδιαμόρφωσης του δέρματος του προσώπου.
Με τρείς αξιόπιστες τεχνολογίες μπορεί να δώσει μια πλήρη σειρά θεραπειών, οι οποίες εγγυημένα έχουν ίσα αποτελέσματα  με μια πλαστική χειρουργική επέμβαση!
Κοσμετολογική απολέπιση
Αντιγήρανση – Σύσφιξη Προσώπου
Λάμψη – Αναζωογόνηση Προσώπου
Τόνωση Προσώπου – Τόνωση γωνιών προσώπου
Απαλοιφή ρυτίδων
Απαλοιφή σημαδιών ακμής  

*Τι προσφέρει στο σώμα :
To Beautylab αντιπροσωπεύει την λύση για την καλύτερη κατάσταση του σώματος αλλά και όλων των ιστών του σώματος.
Οι θεραπείες σώματος ολοκληρώνονται με την μοναδική ιδιότητα του, η οποία διεγείρει τους ιστούς του σώματος/δέρματος για να προσφέρει σε εσάς τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
Οι θεραπείες εγγυούνται αποτελέσματα μακράς διάρκειας, με φυσική όψη.
Απαλοιφή Κυτταρίτιδας
Απαλοιφή Τοπικού Λίπους
Λιποδιάλυση
Τόνωση μυών / Σύσφιξη
Βελτίωση Κυκλοφορίας Αίματος

Η Φιλοσοφία μας
Στόχος μας
Η παροχή αποτελεσμάτων ανώτατου επιπέδου σε όλους μας τους ασθενείς
Δέσμευση μας
Η προσωπική αντιμετώπιση του κάθε ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προσδοκίες του.
Υποχρέωση μας
Η παροχή υπηρεσιών σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον που προσφέρει όλες τις ανέσεις με σεβασμό προς το ασθενή.