RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο ΜΑΡΤΑΣ - Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΡΕΣΤΑ" ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ

Ο Μαρτάς δίνει ρέστα στη «ΦΑΜΙΛΙΑ»... με ατάκες και όχι μόνο! Ένας τύπικαλ Κυπραίος που δίνει
ρέστα με φόντο την δική μας Κυπριακή πραγματικότητα… Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει άτσαλη συμπεριφορά και αν δεν έχεις ακούσει τις πιο κουφές ατάκες συζύγου/πατέρα/κουμπάρου/γείτονα... τότε ο Χριστόδουλος Μαρτάς, υποδυόμενος τον Πέτρο στην κωμική σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου, θα σε πείσει ότι υπάρχει ένας τέτοιος άνδρας... προς «εξαφάνιση». 

Οι απρόσμενες και αχαρακτήριστες γκριμάτσες του, οι θεότρελες συμβουλές που δίνει στα παιδιά του, οι αντιπαραθέσεις και η «εντονότατη» ερωτική σχέση με τη σύζυγό του, οι ατέλειωτες συζητήσεις με τον Ψυχολόγο του, αλλά και οι γκάφες και οι συνωμοσίες με τον χωριατοκουμπάρο του... σε οδηγούν κατευθείαν στην υποψία αν ο Ψυχολόγος του έχει πράγματι άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος. 

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου αφήνει για λίγο την κωμική σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» και μαζεύει τα υπόλοιπα «Κοπρόσκυλα» της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετέχει για να καθίσει στο out of the box σκηνικό της εκπομπής «ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW»… και να περάσει απ’ όλες τις δοκιμασίες του stand-up comedian Λούη Πατσαλίδη. Η κωμική σειρά «ΦΑΜΙΛΙΑ» του ALPHA Κύπρου μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 19.30.






ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ASSASSINS CREED ODYSSEY - KANTE CLICK ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....