RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΤΙΘΑΣΗ ΛΟΥΚΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΜΠΛΕ


 Μία κόρη γεμάτη πίκρα, παράπονα
και θυμό για τη μητέρα της. Ένα ανήσυχο πνεύμα, μία επαναστατική μορφή κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη νέα κοινωνική σειρά ΜΠΛΕ του σεναριογράφου Γιώργου Τσιάκκα, που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 19.30 από τον ALPHA Κύπρου.

 
Ο λόγος για την ηθοποιό Λουκία Βασιλείου που υποδύεται την Ηρώ, τη μεγάλη κόρη της Σοφίας (Χριστίνας Παυλίδου), και κινεί την προσοχή με τις λεκτικές εκρήξεις θυμού προς τη μητέρα της. Με κάθε ευκαιρία την κατηγορεί ότι στα παιδικά της χρόνια τής στέρησε τη μητρική αγκαλιά, τη στοργή, αλλά και τη θάλασσα που τόσο πολύ αγαπά... 

 Η ίδια δεν μπορεί να αντιληφθεί και να νιώσει τον πόνο της Σοφίας, που εξακολουθεί να βιώνει το χαμό του γιου της, και δεν διστάζει να έρθει σε αντιπαράθεση ακόμη και με τη αδελφή της, τη Στέλλα (Αντωνία Χαραλάμπους), που όπως φαίνεται είναι πιο λογική και ψύχραιμη από την Ηρώ.

 Η ηχηρή παρουσία της Ηρούς επηρεάζει, όπως βλέπουμε στην εξέλιξη του ρόλου της, και τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας της (Άκη Σακελλαρίου) με τον οποίο ανταλλάζει αιχμηρά λόγια, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να διατηρεί ένα κλίμα έντασης που δεν ξέρουμε πόσο θα κρατήσει... Η νεαρή ηθοποιός Λουκία Βασιλείου ήδη ξεχώρισε με το υποκριτικό της ταλέντο και όπως όλα δείχνουν ο ρόλος της θα έχει μία ενδιαφέρουσα και ανατρεπτική πορεία στη νέα σειρά ΜΠΛΕ του ALPHA Κύπρου.




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....