RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ 21 ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Βλάβη στο σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας που σημειώνεται από τις 4 το απόγευμα σε
διάφορες περιοχές της πόλης και επαρχίας Λεμεσού προκαλεί διακοπές ρεύματος και καταβάλλονται προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.   
Σε ανακοίνωση του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς αναφέρεται συγκεκριμένα ότι στις 15:53 σημειώθηκε σοβαρή διαταραχή στο Σύστημα Μεταφοράς λόγω κακοκαιρίας, που είχε ως αποτέλεσμα την απόρριψη φορτίου καταναλωτών της τάξης των 4 MW.   «Καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στους καταναλωτές που έχουν τύχει απόρριψης. Τα αίτια της βλάβης διερευνώνται», αναφέρει η ανακοίνωση.  
 Οι διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε 21 περιοχές της επαρχίας Λεμεσού εκ των οποίων οι έξι ήταν προγραμματισμένες και ως εκ τούτο ήταν ενήμερο το κοινό.   Οι διακοπές λόγω βλάβης στο δίκτυο σημειώνονται στις ακόλουθες περιοχές: Δωρός, Πέρα Πεδί, Λουβαράς, Λάνια, Πελένδρι, Άρσος, Πάχνα, Τριμίκλινη, Αγρός, Μονιάτης, Πρόδρομος, Κυπερούντα, Συλίκου, Μονάγρι και Κοιλάνι.   Λόγω της ίδιας βλάβης έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρισμού και στα χωριά Τεμπριά και Λαγουδερά της επαρχίας Λευκωσίας.   Πηγή: philenews 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ






ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ASSASSINS CREED ODYSSEY - KANTE CLICK ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....