RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΤΣΙ "ΤΣΑΚΩΣΑΝ" ΤΟΝ ΑΠΑΓΩΓΕΑ - Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

Τέλος στο θρίλερ της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο διαμέρισμα του δράστη της απαγωγής των δύο όπου διενεργεί τις απαραίτητες έρευνες στο διαμέρισμα ενώ να σημειωθεί ότι στην σκηνή παρών είναι και άντρες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών (ΥΠΕΓΕ) της Αστυνομίας.
Στο μεταξύ, εντός ολίγου αναμένεται η μεταφορά του δράστη από την πολυκατοικία στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για κατάθεση.
Οι γείτονες του δράστη δηλώνουν ότι αν και έμενε στην πολυκατοικία τρία χρόνια τον έβλεπαν σπάνια.
Τα παιδιά απήχθησαν το πρωί από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, όπου φοιτούν, ενώ το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε ο δράστης βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, πολύ κοντά στην περιοχή Καμάρες, στη Λάρνακα.
Το όχημα του δράστη που χρησιμοποίησε στην απαγωγή
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, καθώς επίσης την πολυκατοικία περιμετρικά.
Εξάλλου, τα δύο ανήλικα παιδιά έχουν διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικές εξετάσεις.
Έξω από την πολυκατοικία βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις του ΤΑΕ Λάρνακας, της ΜΑΑΔ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και του Αρχηγείου Αστυνομίας.
Αν και ο Υπουργός Δικαιοσύνης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι τα κίνητρα της απαγωγής είναι τα λύτρα πληροφορίες αναφέρουν πως τίθεται, εν αμφιβόλω, το προαναφερόμενο κίνητρο, με τις έρευνες να εστιάζουν σε ένα ευρύτερο πεδίο μην αποκλείοντας κανένα ενδεχόμενο.
Φως στα ερωτήματα που ανακύπτουν θα δώσουν οι αναλύσεις στις οποίες θα υποβληθούν καθώς και η ανάκριση του δράστη, ο οποίος δεν πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.
Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ευχαριστεί όλους για την βοήθεια
«Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συνεργασία και τη βοήθεια σας στον εντοπισμό των δύο παιδιών. Σας υπενθυμίζουμε ότι, περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών, των ονομάτων και άλλων προσωπικών δεδομένων των δύο παιδιών, είναι αχρείαστη και πιθανόν ζημιογόνα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
Αποκλειστικές δηλώσεις του πληροφοριοδότη
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο 24News, o άντρας που ενημέρωσε την Αστυνομία ανέφερε ότι αναγνώρισε τον δράστη από την περιγραφή που έδωσε η Αστυνομία. Όπως εξήγησε, του κίνησε την υποψία ότι ένα από τα αυτοκίνητα του δράστη, δεν είχε προηγουμένως αριθμούς εγγραφής, ενώ σήμερα είχε.
Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία και έγινε ο εντοπισμός του δράστη.24news 





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....