RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - ΤΟ ΝΕΟ "ΑΓΚΑΘΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μετά την κρίση στην Παιδεία, το νέο μεγάλο μέτωπο με το οποίο εκτιμάται ότι θα βρεθεί 

αντιμέτωπη η Κυβέρνηση είναι η Υγεία. Η κατάσταση στα δημόσια νοσηλευτήρια χρήζει άμεσης αντιμετώπισης, με τους πολίτες να εκφράζουν την έντονη δυσφορία τους και τους γιατρούς να διαμαρτύρονται ότι απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων.  

Ο επισκέπτης στις Πρώτες Βοήθειες διερωτάται, τι μπορεί να γίνει για να εξαλειφθούν ή να μειωθούν οι μεμψιμοιρίες. Σκέφτεσαι πως ακόμη και σε κρεοπωλεία υπεραγορών ο κάθε πελάτης παίρνει έναν αριθμό κατά την άφιξή του και αναμένει να τον φωνάξουν. 

Γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στις Πρώτες Βοήθειες ώστε να ξέρει ο καθένας τη σειρά του, να βλέπει πόσοι αριθμοί απομένουν και να μην ταλαιπωρείται αναμένοντας όρθιος έξω από την πόρτα διαλογής, όπως συμβαίνει όλο το βράδυ και προφανώς και κατά τη διάρκεια της ημέρας; Όσον αφορά στα πιο επείγοντα περιστατικά είναι κάτι το οποίο ακόμη και σε μη ειδικούς είναι εμφανές ότι ο άλλος αιμορραγεί ή αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα από τον ίδιο. Γιατί να περιμένει η γιαγιά ή ο παππούς έξω από την πόρτα να τον φωνάξουν να εισέλθει και να εξαρτάται από την καλή θέληση αρμόδιου νοσηλευτή αν θα τον καλέσει μέσα ή όχι; PHILENEWS 





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....