RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΠΑΓΩΓΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΕ ΑΠΛΑΝΕΣ ΒΛΕΜΜΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Τέλος στο θρίλερ της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών. 

Εντοπίστηκαν οι δύο μαθητές οι οποίο απήχθησαν το πρωινό της Τρίτης από άγνωστο άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης και τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν κοντά στο σχολείο των Καμάρων, όπου και απήχθησαν.
Με ανακοίνωση της η Αστυνομία ευχαριστεί όλους για την βοήθεια
«Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συνεργασία και τη βοήθεια σας στον εντοπισμό των δύο παιδιών. Σας υπενθυμίζουμε ότι, περαιτέρω δημοσίευση των φωτογραφιών, των ονομάτων και άλλων προσωπικών δεδομένων των δύο παιδιών, είναι αχρείαστη και πιθανόν ζημιογόνα για τα παιδιά και τις οικογένειές τους»
Μαρτυρία για τα παιδιά
Μαρτυρία στο «24News» αναφέρει ότι τα παιδιά φαίνονταν ναρκωμένα και ρωτούσαν τι ώρα είναι. 
Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ο δράστης είναι ακόμα στο διαμέρισμα του, ενώ την ώρα που τον εντόπισαν απλά στεκόταν και κοίταζε με απλανές βλέμμα.
Μεγάλη αναστάτωση έξω από το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκαν τα δύο ανήλικα αγόρια αφού πλήθος κόσμου έχει μαζευτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία θα φυγαδέψει τον δράστη από πίσω πόρτα προς αποφυγή επεισοδίων.

 Αποκλειστικές δηλώσεις του πληροφοριοδότη
Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο 24News, o άντρας που ενημέρωσε την Αστυνομία ανέφερε ότι αναγνώρισε τον δράστη από την περιγραφή που έδωσε η Αστυνομία. Όπως εξήγησε, του κίνησε την υποψία ότι ένα από τα αυτοκίνητα του δράστη, δεν είχε προηγουμένως αριθμούς εγγραφής, ενώ σήμερα είχε.
Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία και έγινε ο εντοπισμός του δράστη.
Πιθανό κίνητρο τα λύτρα
Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ανέφερε ότι ο δράστης είναι ηλικίας 35 ετών, με πιθανό κίνητρό του τα λύτρα από την απαγωγή των παιδιών, καθώς δεν έχει απασχολήσει προηγουμένως την Αστυνομία.


Νωρίτερα: 
Νεότερες πληροφορίες, που μεταδίδουμε με κάθε επιφύλαξη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση της απαγωγής των δύο παιδιών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στην Λάρνακα.
Νέα μαρτυρία πολίτη
Ηλικιωμένος άνδρας που έφτασε νωρίς το απόγευμα στο σχολείο, ανέφερε ότι το πρωί, είδε άντρα να κάθεται έξω από το κτίριο και να μελετά κάτι που έμοιαζε με χάρτη. Η Αστυνομία αξιολογεί την μαρτυρία του.
Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 12 το μεσημέρι ευρεία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας σε σχέση με την εξαφάνιση των δύο 11χρονων αγοριών από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν οι Υπουργοί Παιδείας και Δικαιοσύνης, ο Αρχηγός και ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας και η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος.
Η σύσκεψη θα αξιολογήσει την μέχρι στιγμής πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των δύο παιδιών που εξακολουθούν να αγνοούνται από το πρωί.
Εξάλλου, η Αστυνομία έχει στην κατοχή της και αξιολογεί υλικό που λήφθηκε από κάμερες που βρίσκονται εγκατεστημένες πολύ κοντά στο σχολείο.
Το πρωί επισκέφθηκαν το σχολείο ο Υπουργός Παιδείας, ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Λάρνακας, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών οργανώσεων.
Ύποπτες κινήσεις και σκίτσο
Νεότερη πληροφόρησή μας κάνει λόγο για τέσσερα οχήματα που «πιάστηκαν» από τις κάμερες κλειστών κυκλωμάτων, τα οποία φάνηκαν ύποπτα και θα εξεταστούν βάσει των μαρτυριών.
Στο σχολείο βρίσκονται, εδώ και λίγη ώρα, οι γονείς του ενός εκ των δύο απαχθέντων αγοριών, για να ενημερωθούν για τα τραγικά γεγονότα, σύμφωνα με την νεότερή μας πληροφόρηση.
Επίσης, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η Αστυνομία ετοιμάζει το σκίτσο του υπόπτου, βάσει περιγραφών, ενώ έχει εξασφαλίσει και βίντεο από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία αξιολογεί.
Παράλληλα, στο σχολείο αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη μεταξύ δασκάλων και γονέων.
Φειδωλός σε δηλώσεις ο Υπαρχηγός
Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, δήλωσε ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος συνέστησε ψυχραιμία.
Οι έρευνες, είπε, βρίσκονται στο αρχικό τους στάδιο, ωστόσο υπάρχει έντονη κινητοποίηση. Για την ώρα, πρόσθεσε, δεν μπορούν να γίνουν περαιτέρω δηλώσεις.
Εργαζόμενοι στο ΓΝ Λάρνακας οι γονείς
Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, οι γονείς των δύο παιδιών είναι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ενός παιδιού, είναι γιατρός και η μητέρα του άλλου παιδιού, νοσηλεύτρια.

Απαγωγή Λάρνακας: Στο ΓΝ Λάρνακας εργάζονται οι γονείς των παιδιών

Οι πληροφορίες
Συγκεκριμένα, ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση άντρας, φέρεται να προσέγγισε ομάδα παιδιών έξω από το σχολείο, για να τους ζητήσει βοήθεια, για μια μεταφορά που ήθελε να κάνει από το αυτοκίνητο του. Αποτέλεσμα, ήταν το να προσφερθούν τα δύο 11χρονα αγόρια, που πλέον αγνοούνται.
Ο άντρας περιγράφεται ως ισχυρής σωματικής διάπλασης, με μούσι και μαύρο T-shirt. Επίσης, φέρεται να είπε ψέματα στους μαθητές ότι είναι ο νέος τους δάσκαλος και ήθελε βοήθεια για την μεταφορά βιβλίων.

ΠΗΓΗ    24NEWS