RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΥΦΩΝΑ

Αγαπητοί φίλες και φίλοι δέχομαι αρκετά μηνύματα αλλά βλέπω και τα σχόλια σας για το τι θα γίνει
στην Ελλάδα όσο αφορά τις πτήσεις των αεροπλάνων τις επόμενες ημέρες.
Αρκετοί έχετε οργανώσει μίνι διακοπές λόγω και του 3ημέρου σε περιοχές της Ελλάδας.



ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

Εγώ αυτό το οποίο έχω να σας πω είναι ότι η κατάσταση σοβαρεύει για το καιρικό σκηνικό στην Ελλάδα και σας παρουσιάσα και χάρτη σήμερα το πρωί με τις περιοχές λόγω βαθύ χαμηλού βαρομετρικού με τροπικά χαρακτηριστικά-κυκλώνας.

Δέν ξέρω τι θα αποφασίσουν οι αεροπορικές εταιρίες για αυτό καλά θα είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρία που κλείσατε τα εισιτήρια. Μπορεί κάποιες πτήσεις να επηρεαστούν αλλάζωντας ώρα ή δρομολόγιο ή και να μην αλλάξει τίποτα. Δεν είμαι ειδικός πάνω σε αυτό το θέμα.

Τα χαρακτηριστικά του καιρού για να γνωρίζεται θα είναι οι θυελλώδης έως πολύ θυελλώδης άνεμοι στα 8-9 μποφόρ με ριπές έως 10-11 μποφόρ αλλά και οι ισχυρές έως πολύ ισχυρές βροχοπτώσεις.
Σας παρουσιάζω και πάλι τον χάρτη ώστε να δείτε τις περιοχές μέσα στο ρόζ χρώμα. Οι βροχές θα σημειώνονται από το ύψος τους Βόλου και νοτιότερα.

Από τις πρωινές ώρες Σαββάτου θα αρχίσει να επηρεάζεται πιο έντονα η Πελοπόννησος και σιγά σιγά μέσα στην ημέρα θα επεκτείνεται ανατολικότερα.

Για Κύπρο μικρή πιθανότητα για κάτι τοπκό στα ορεινά αύριο και μια αύξηση πιθανοτήτων για τοπικές βροχές-καταιγίδες Κυριακή-Δευτέρα ορεινά προς εσωτερικό.

 



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....