RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ "ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΡΕΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ"

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», και στον Ανδρέα Δημητρόπουλο μίλησε ο
Δήμαρχος Παραλιμνίου σχετικά με την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε οικία που του ανήκει. Αρχικά ο κύριος Πυρίλλης είπε ότι, ο εμπρησμός στα κρεβατάκια στην περιοχή Κάππαρη ενδεχομένως να συνδέεται με την δική του υπόθεση και εξέφρασε την άποψη ότι έγινε για σκοπούς αποπροσανατολισμού των ερευνών.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου αναφερόμενος στα δύο περιστατικά που είχαν λίγη ώρα διαφορά είπε, «δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από το ίδιο άτομο». Κληθείς να σχολιάσει τα κίνητρα των δραστών ο κύριος Πυρίλλης είπε ότι έγινε στόχος λόγω συμφερόντων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε πρόσφατες του δηλώσεις όπου τόνιζε ότι κάποιοι τον έχουν στοχοποιήσει. «Κάποιοι πίστευαν ότι έλεγα ανοησίες σήμερα υπάρχουν αποδείξει που εύχομαι να μην υπήρχαν» είπε.

Τέλος ο Δήμαρχος έστειλε το δικό του μήνυμα για τους δράστες με μία κυπριακή παροιμία λέγοντας, «Δυστυχώς οι δειλοί ενεργούν με αυτό τον τρόπο, όποιος δεν μπορεί να δέρει τον γάιδαρο, δέρνει το σάμα».

Ομπρέλες και κρεβάτια θαλάσσης στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι καταστράφηκαν από φωτιά

Ομπρέλες και κρεβάτια θαλάσσης που βρίσκονται σε παραλία στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι, καταστράφηκαν από φωτιά σήμερα τα ξημερώματα που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.10 σήμερα τα ξημερώματα εξερράγη πυρκαγιά σε κρεβατάκια και ομπρέλες θαλάσσης, ιδιοκτησίας του Δήμου Παραλιμνίου, στην παραλία των σκύλων στη περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι.
Προηγούμενη Ενημέρωση


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.20 σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη στο γκαράζ της οικίας, ιδιοκτησίας του Δημάρχου Παραλιμνίου Θεόδωρου Πυρίλλη, στο Παραλίμνι.
Η οικία χρησιμοποιείται για να διαμένει η οικιακή βοηθός του Δημάρχου και βρίσκεται δίπλα από το σπίτι του κ. Πυρίλλη.

Μέσα στο γκαράζ, του οποίου η πόρτα ήταν ανοικτή, υπήρχαν δύο αυτοκίνητα και από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στο ένα από αυτά. Τα αυτοκίνητα δεν είναι ιδιοκτησίας του Δημάρχου Παραλιμνίου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου, του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, περίπολο της Αστυνομίας για πρόληψη της τρομοκρατίας μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο επόπτης ασφαλείας.

Η σκηνή αποκλείστηκε, φρουρείται και με το πρώτο φως της ημέρας αναμένεται να αρχίσουν έρευνες από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκειμένου να διευκρινιστεί τι είδους μηχανισμός χρησιμοποιήθηκε για την έκρηξη.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου. 24NEWS 







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....