RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΣ "ΧΟΡΕΥΕΙ" Ο ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΖΟΡΜΠΑΣ - ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ "ΧΤΥΠΑΕΙ"

Σε ισχύ το νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών
φαινομένων από την ΕΜΥ - Πότε φτιάχνει ο καιρός - Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» προκαλεί χάος στη νότια Πελοπόννησο - Ξεπέρασε τα 110 mm το ύψος της βροχής στην Αργολίδα - Κλειστοί δρόμοι στην Αττική – Έντονο το πέρασμά του από το Λεκανοπέδιο.

Θυελλώδεις άνεμοι, βροχή, απαγορευτικό απόπλου, περιοχές χωρίς ρεύμα. Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» ξεκίνησε το πέρασμά του από τη Νότια Πελοπόννησο και τις επόμενες ώρες θα φτάσει στην Αττική. Η εκτίμηση είναι πως στο Λεκανοπέδιο θα προκαλέσει πολλά προβλήματα, αφού τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από το βράδυ της Κυριακής.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε, το μεσημέρι του Σαββάτου (29.09.2018) νέο, επικαιροποιημένο, έκτακτο δελτίο και προειδοποιεί για τα προβλήματα που θα προκαλέσει τις επόμενες ώρες ο «Ζορμπάς» σε πολλές περιοχές της χώρας, ανάμεσά τους και η Αττική.
Αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας εντυπωσιακές εικόνες από το πέρασμα του κυκλώνα στείλτε τις στο info@newsit.gr
Ήδη, από το πρωί του Σαββάτου, οι καταιγίδες που πλήττουν τη νότια Ελλάδα δυσκολεύουν τις μετακινήσεις καθώς σημειώνονται πλημμυρικά φαινόμενα. Στις Σπέτσες και το Κρανίδι Αργολίδας το ύψος βροχής ξεπερνά τα 110 και 100 mm αντίστοιχα (μέχρι τις 14:00) και οι καταιγίδες μετακινούνται σταδιακά προς τη Στερεά Ελλάδα σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου. newsit 





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....