RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ - ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ "ΧΕΙΜΩΝΑΣ " - ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Δροσερές αέριες μάζες στην περιοχή μας θα έχουν ως αποτέλεσμα να επικρατεί
ασταθές καιρικό σκηνικό με τοπικές βροχές-καταιγίδες τις επόμενες 4 ημέρες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 


Επιτέλους πήραν δρόμο οι πολύ θερμές αέριες μάζες από την περιοχή μας αφού εκτοπίστηκαν ανατολικά-νοτιοανατολικά από δροσερές αέριες μάζες(σας είχα παρουσιάσει και σχετικούς χάρτες σε προηγούμενα δελτία).
Η πτώση της θερμοκρασίας που περιμέναμε ήρθε και από τους 41 βαθμούς στο εσωτερικό έπεσε στους 36 βαθμούς σήμερα στη Λευκωσία. Μια πτώση 5 βαθμών.
Τώρα περιμένουμε και τις τοπικές βροχές-καταιγίδες χωρίς να αποκλείεται να συνοδευτούν και με χαλαζόπτωση.
Κυρίως περιοχές εσωτερικού αλλά και ορεινά-ημιορεινά με την πιθανότητα παροδικά να επηρεαστούν και κάποιες παράλιες περιοχές μάλλον σε πιο ήπιο βαθμό σε σχέση με εσωτερικό και ορεινά που είναι περιοχές που αυτή την περίοδο ευννούνται περισσότερο.

Ας τα πάρουμε ένα ένα και να ξεκινήσω με τις πρωινές ώρες της Παρασκευής όπου αναμένεται ηλιοφάνεια εκτός από τα δυτικά και προς νότια θα παρατηρούνται και νεφώσεις με μια μικρή πιθανότητα στα δυτικά-βορειοδυτικά θαλάσσια τμήματα να έχουμε κάποιες βροχές.Θα φανεί αύριο το πρωί κατά πόσο θα επηρεάσει και στεριά στα δυτικά τμήματα του νησιού.
Όσο προχωράμε προς το μεσημέρι νεφώσεις θα αρχίσουν να αναπτύσσονται στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και εσωτερικού περιοχές με αποτέλεσμα μεσημέρι και απόγευμα σε αυτές τις περιοχές να παρατηρηθούν τοπικά βροχές και καταιγίδες.
Υπάρχει ενα ενδεχόμενο απογευματινές ώρες βροχές να κινηθούν και πιο νοτιοανατολικά σε περιοχές μεταξύ Λάρνακας-Λεμεσού και γενικά σε περιοχές αυτών των επαρχιών.

Τις βραδυνές ώρες τοπικές νεφώσεις στο νησί ενώ πιο αυξημένες θα είναι στη θαλάσσια περιοχή της Κύπρου και αναμένονται βροχές και καταιγίδες.
Τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  μπορείτε να τις δείτε μέσα από τις εικόνες 1-2-3 που με άσπρο χρώμα είναι οι νεφώσεις και με μπλέ χρώμα μέσα στις νεφώσεις οι βροχές.

Μέγιστες θερμοκρασίες στους 34-36 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 30-32 σε παράλιες και ημιορεινές περιοχές. Στα ορεινά στους 22-26 βαθμούς-εικόνα 4
Άνεμοι μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα 3-4 μποφόρ ενώ σε περιοχές της επαρχίας Λεμεσού-Λάρνακας-Αμμοχώστου και έως 5 μποφόρ-εικόνα 5
 

O ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ


Υγρασία στο 35-50% στο εσωτερικό κομμάτι και 50-70% στα παράλια αλλά και ορεινές περιοχές-εικόνα 6

Προς το παρόν αυτά είναι τα δεδομένα για αύριο και για οτιδήποτε αλλαγές με τις βροχές και περιοχές θα ενημερωθείτε σύντομα.
Οι ασταθείς καιρικές συνθήκες με τοπικές βροχές-καταιγίδες αναμένονται να συνεχιστούν Σάββατο-Κυριακή αλλά και Δευτέρα με πιο αυξημένες τις πιθανότητες σε εσωτερικού αλλά και ορεινές περιοχές.
Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία την Κυριακή στο εσωτερικό. Άνεμοι στα 3-4 μποφόρ
.





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....