RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΑΠΑΓΩΓΗ - Ο "ΨΕΥΤΟΔΑΣΚΑΛΟΣ" - ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ

Συνεχίζεται στο διαμερισμά του φερόμενου απαγωγέα η αυτοψία, με τον τελευταίο
να παραμένει στην σκηνή, ενώ πλήθος κόσμου μαζεύτηκε έξω από το διαμέρισμα του υπόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί ύποπτα ευρήματα στο διαμέρισμα του δράστη.

Εν τω μεταξύ αναμένεται ότι αργότερα απόψε θα μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για περαιτέρω ανακρίσεις, ενώ αύριο θα μεταφερθεί  στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον άνθρωπο που φέρεται να απήγαγε τους μαθητές σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε απόσταση περίπου ενός χλμ από το σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος παρουσιάστηκε ως δάσκαλος γεωγραφίας, και ξεγέλασε τα παιδιά να τον ακολουθήσουν.

Το μυστήριο που κράτησε σε συναγερμό όλη την Κύπρο για οκτώ ώρες, λύθηκε λόγω της παρατηρητικότητας πολίτη, που έδωσε πληροφορίες στην Αστυνομία για τον περίεργο γείτονα του. Επισημαίνεται ότι άνθρωπος που ειδοποίησε την Αστυνομία, ανέφερε ότι ο αδερφός του τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία προσομοίαζαν με ένα γείτονα. Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες, με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, να ομοιάζει με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, μόλις έφθασαν στην πολυκατοικία οι δύο αστυνομικοί, εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν το δράστη με τα δύο παιδιά.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο δράστης δεν έφερε αντίδραση στη διενέργεια έρευνας στο διαμέρισμά του, συνεργάστηκε αμέσως με τους αστυνομικούς ενώ ανέφερε ότι χορήγησε ηρεμιστικές ουσίες στα παιδιά. Σημειώνεται ακόμη ότι εντοπίστηκαν υπνωτικά χάπια στο διαμέρισμα του υπόπτου.



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΕΞ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ - SHOWTIME CY

Εξερχόμενα του διαμερίσματος τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα και αφυδατωμένα. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με το δράστη ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας προκειμένουν να υποβληθούν σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, καλά στην υγεία τους είναι τα δύο παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους. 
  Πάμπος Βάσιλας    philenews 







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....