RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΣΟΚ - ΕΤΣΙ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ

Ακριβώς ένα μήνα μετά την αποφράδα Δευτέρα, 23.07.2018, έρχεται μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί - Απόφαση της Όλγας Γεροβασίλη προβλέπει το πώς θα διοριστούν στο Δημόσιο συγγενείς θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές - Αν διοριστούν, αυτοδίκαια με την αίτηση που θα κάνουν παραιτούνται από τυχόν οικονομικές απαιτήσεις! - Ουσιαστικά μοιάζει με μια... ανταλλαγή, την ώρα που ήδη συγγενείς θυμάτων έχουν προσφύγει στην Δικαιοσύνη - Δείτε όλα όσα αναφέρει η απόφαση

Πριν από ακριβώς ένα μήνα, ξεσπούσε η φωτιά που έμελλε να «θερίσει» τουλάχιστον 96 ζωές. Ζωές και περιουσίες έγιναν στάχτη στο Μάτι και οι συγγενείς των θυμάτων προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους.
Λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ένα γενναίο πακέτο μέτρων ανακούφισης για τους πληγέντες, στο οποίο περιλαμβάνονταν και η δυνατότητα διορισμού στο Δημόσιο, για τους συγγενείς θυμάτων.

Μάτι: Η λεπτομέρεια της τροπολογίας

Την διαδικασία που θα διοριστεί ένας εκ των συγγενών των θυμάτων από την φωτιά σε Μάτι και Νέο Βουτζά, αλλά και των ατόμων τα οποία υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα και νοσηλεύτηκαν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας προβλέπει απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη.
Ωστόσο εδώ υπάρχει μια λεπτομέρεια που κάνει… την διαφορά. Όπως αποκαλύπτουν τα dikaiologitika news, η απόφαση προβλέπει πως οι συγγενείς θυμάτων ή των τραυματιών που νοσηλεύτηκαν στις ΜΕΘ που επιθυμούν να διοριστούν στο Δημόσιο αυτοδίκαια με την αίτηση παραιτούνται από τυχόν οικονομικές απαιτήσεις. Αυτό με την πρώτη ανάγνωση -αφού η απόφαση δεν το διευκρινίζει- σημαίνει ότι ουσιαστικά θα παραιτούνται από την προσφυγή στην Δικαιοσύνη για τυχόν αποζημιώσεις για τον χαμό των δικών τους ανθρώπων.
Εδώ να υπενθυμιστεί ότι συγγενείς θυμάτων στο Μάτι έχουν ήδη καταθέσει μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του Δημοσίου για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων και έχουν ορίσει πραγματογνώμονες.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ειδικότερα η κ. Γεροβασίλη θα πρέπει να διευκρινίσουν άμεσα την σχετική πρόβλεψη, αφού ουσιαστικά το Δημόσιο μοιάζει να μπαίνει σε μια διαδικασία «ανταλλαγής», των απαιτήσεων που μπορούν να διεκδικήσουν για τις απώλειες των ανθρώπων τους για μια θέση στο Δημόσιο. Ανταλλαγή όμως που σε πολλούς μοιάζει με έναν τύπο «δωροδοκίας». NEWS IT


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....