RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

ΣΟΚ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ! ΥΠΟΠΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

- Το Υπουργείο έχει επιβεβαιώσει τα επαναλαμβανόμενα ανησυχητικά περιστατικά - Σε μια περίπτωση το ζευγάρι προσπάθησε να βάλει στο όχημά του παιδί της Α' τάξης Δημοτικού λέγοντας ψευδώς πως η μητέρα του είναι άρρωστη - Τον Μάρτιο και τον Ιούνιο εντοπίζονται απανωτά κρούσματα, ακόμα κι όταν πλέον το σχολείο είχε κλείσει - Ενημέρωση έλαβε και η Αλεξία Σακαδάκη, μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών.


Σύμφωνα με σχετική επιστολή, στις 23 Μαρτίου του 2018 ένας άντρας και μια γυναίκα, αγνώστων λοιπών στοιχεία αποπειράθηκαν να πείσουν έναν μαθητή της Α΄ Τάξης του Δημοτικού να τον μεταφέρουν στο σπίτι του με αυτοκίνητο, προφασιζόμενοι ότι η μητέρα του ήταν άρρωστη.
Στις 27 Μαρτίου 2018, ο Διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου, με επιστολή του, ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης για το εν λόγω περιστατικό.

Τρεις μέρες μετά το πρώτο περιστατικό, στις 26 Μαρτίου, καταγγέλθηκε ότι άντρας φωτογράφιζε την αυλή του εν λόγω σχολείου. Την ίδια ημέρα ενημερώθηκε τηλεφωνικώς η επιθεωρήτρια του σχολείου.

Στις 22 Ιουνίου και ενώ το σχολείο παρέμενε πλέον κλειστό λόγω θερινών διακοπών, σημειώθηκε ακόμα ένα παρόμοιο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, άτομο το οποίο επέβαινε σε όχημα προσέγγισε παιδί το οποίο περπατούσε στον δρόμο προτείνοντάς του να το μεταφέρει στην οικία του. Το παιδί αρνήθηκε αποχωρώντας από την σκηνή, ενώ άμεσα ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο κοινοτάρχης.

Εξάλλου, στις 26 Ιουνίου, ο Διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε τηλεφωνικώς την οικεία επιθεωρήτρια για το περιστατικό.

Στην απαντητική επιστολή του Υπουργείου Παιδείας προς το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών, Αλεξία Σακαδάκη, σημειώνεται, μεταξύ άλλων, ότι για τα συγκεκριμένα περιστατικά έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι φορείς καθώς και τα παιδιά και έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα

ΠΗΓΗ   NEWSIT