RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΚΥΠΡΙΑ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΤΟΥ X FACTOR ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ


Μετά το X FACTOR και την συγκλονιστική της ερμηνεία.... που μας έριξε στα... ΠΑΤΩΜΑΤΑ επιτέλους η πρώτη της δισκογραφική δουλειά.... είναι γεγονός.
 
Η Μαρια Ανδρονικου γεννηθηκε στη Λεμεσο στις 11 Ιανουαριου 1977. Καταγεται απο τον Κατω Δρυ της επαρχιας Λαρνακας και διαμενει στην Λευκωσια. Σε ηλικια 7 ετων αρχισε μαθηματα κιθαρας στο Εθνικο Ωδειο και μετεπειτα εκανε μαθηματα με τον κιθαριστα Νικο Παπαδοπουλο. Με την μουσικη ασχολειται απο τοτε μεχρι σημερα ερασιτεχνικα και δουλεψε κατα καιρους σε διαφορα μπαρακια της Λευκωσιας. 
 
Ελαβε μερος σε πολλες φιλανθρωπικες συναυλιες με τον μαεστρο Αντωνη Δημητριαδη ως σολο φωνη. Συμμετειχε στα προκριματικα του Xfactor 1 και Xfactor 2 το 2008 και 2009 αντιστοιχα με τα τραγουδια "Αυτη η νυχτα μενει" και "Το πατωμα" του Σταματη Κραουνακη και εφτασε και τις 2 φορες μεχρι την επιλογη των 20 παικτων.
 
Σε λιγες μερες, αρχες Ιουλιου θα κυκλοφορησει η πρωτη της δισκογραφικη δουλεια με τιτλο "Τρελη Ζαρια" απο την Next Records, η οποια περιεχει 16 λαικα τραγουδια των συνθετων Φωτου Χατζηγεωργιου και Χρηστου Γιαννοπουλλου . 
 
Απο τα 18 της υπηρετει την πατριδα απο τις ταξεις της Εθνικης Φρουρας μεχρι και σημερα και φερει με καμαρι τον τιτλο της μοναδικης γυναικας που υπηρετησε στο Σωμα της Στρατιωτικης Μουσικης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ