RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ - ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ"

Ανανέωση συνεργασίας με τον ALPHA Κύπρου έκανε χθες η Χριστιάνα Αριστοτέλους...


 Ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την αγαπημένη παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία θα συνεχίσει να κάνει τα απογεύματά μας πιο ανθρωπινά και να τα ομορφαίνει με το πιο αληθινό και ζεστό χαμόγελό της, μέσα από την εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα». 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


 Η υπογραφή των συμβολαίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν. Αναφερόμενη στην ανανέωση της συνεργασίας, η Χριστιάνα Αριστοτέλους δήλωσε: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία, είμαι ήδη δυο χρονιά στον ALPHA Κύπρου και νοιώθω σαν να ήρθα χθες! Έχουμε πάρα πολλά να δώσουμε ετοιμαζόμαστε για την καινούργια σεζόν με όλη μας την αγάπη την ψυχή και το σεβασμό στον τηλεθεατή που για τόσα χρονιά μας βάζει στο σπίτι του και την οικογένειά του. Ραντεβού λοιπόν στις 3 Σεπτέμβριου ανανεωμένοι με πολύ κέφι και με όλη μας την αγάπη!»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy η Χριστιάνα λίγες ώρες μετά την ανανέωση των συμβολαίων της πήρε την μικρή Μελίνα έφθασε μέχρι το αεροδρόμιο της Λάρνακας και έφυγαν οι δύο τους για ταξίδι μιας και ο Γιώργος Εφραίμ ξεκίνησε προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ. 
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....