RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΚΥΠΡΟΣ "ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ"

Πολύ θερμές αέριες μάζες φέρνουν άνοδο θερμοκρασίας και συνθήκες καύσωνα στο εσωτερικό.


Καλημέρα φίλοι μου - ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ 

Πιο θερμές αέριες μάζες αναμένεται να επηρεάζουν την περιοχή μας τις επόμενες ημέρες με την θερμοκρασία σε άνοδο και να φτάνει τους 40 βαθμούς στο εσωτερικό και ίσως τους ξεπεράσει 1-2 βαθμούς. Σε γενικές γραμμές θερμός αναμένεται να είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες.
Καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια.
Θερμοκρασίες για Τρίτη στους 38 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29-30 βαθμούς στα δυτικά-επαρχία Πάφου, στους 31-34 βαθμούς σε επαρχία Λεμεσού-Λάρνακας και 30-32 βαθμούς σε επαρχία Αμμοχώστου. Στα ορεινά 25-29 βαθμούς.


Άνεμοι βορειοδυτικοί-νοτιοδυτικοί στο εσωτερικό και νοτιοδυτικοί κυρίως στις υπόλοιπες περιοχές. 
Ένταση ανέμων στα 2-3 μποφόρ αλλά στα παραθαλάσσια Λεμεσού-Λάρνακας -Αμμοχώστου αλλά και βόρεια-βορειοδυτικά έως 4 μποφόρ.

Υγρασία περίπου στο 25-35% στο εσωτερικό και 50-65% στα παραθαλάσσια τμήματα. Σημαντική η υγρασία πλέον αυτή την περίοδο αφού θα καθορίζει και την αισθητή θερμοκρασία. 

Με 30 βαθμούς και πάνω και υγρασία πάνω από 50% η αισθητή θερμοκρασία θα είναι πιο πάνω από ότι θα αναγράφεται στα θερμόμετρα.

Τετάρτη σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία που αναμένεται να φτάσει τους 40 βαθμούς στο εσωτερικό. Το διάστημα Πέμπτη-Παρασκευή πιθανόν να ξεπεράσει και τους 40 αλλά που ακριβώς θα φτάσει θα εξαρτηθεί από το πεδίο ανέμων που σε γενικές γραμμές στα διάφορα στρώματα της ατμόσφαιρας δεν είναι της ίδιας κατεύθυνσης. 

Θα παιχτούν πολλά πράγματα για την ακριβή έκβαση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες. Είναι κάτι που πρώτη φορά θα παρακολουθήσω για αυτό και θα σας κρατάω ενήμερους.

Άνεμοι Τετάρτη-Παρασκευή στα 2-3 μποφόρ αλλά στα παραθαλάσσια τμήματα επαρχίας Λεμεσού-Λάρνακας-Αμμοχώστου.

Σε Ελλαδα και Κύπρο τις επόμενες 4-5 ημέρες θερμός καιρός απουσιά βροχών. Στα πιο βόρεια τμήματα της Ελλάδας πιθανότήτα για κάποιες τοπικές μπόρες-καταιγίδες αλλά δεν φαίνεται κάποιος λόγος ανησυχίας. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ