RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - ΕΔΕΝΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ

Αλλοδαπή φροντίστρια κατηγορείται στο δικαστήριο για
υπόθεση άσεμνης επίθεσης και συνωμοσίας σε βάρος του ατόμου που φρόντιζε. 

Η πρωτοφανής αυτή υπόθεση διερευνήθηκε πρόσφατα από την Αστυνομία κάτω από άκρα μυστικότητα λόγω της λεπτότητας του θέματος και χθες καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.  

Η κατηγορούμενη πλέον, είναι αλλοδαπή από τις Φιλιππίνες και αντιμετωπίζει συνολικά τρεις κατηγορίες οι οποίες αφορούν συνωμοσία, άσεμνη επίθεση και κοινή επίθεση σε βάρος προσώπου που χρειαζόταν φροντίδα λόγω της κατάστασης της υγείας του.   

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες των κατηγοριών αυτών, η αλλοδαπή φροντίστρια φέρεται να ακινητοποιούσε το υπό τη φροντίδα της άτομο, δένοντας το πόδι του (πρόκειται για νεαρό άντρα ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα αυτισμού) σε καρέκλα με αλυσίδα και στη συνέχεια του επιτίθετο άσεμνα. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


Μάλιστα, οι πράξεις της φαίνεται να καταγράφηκαν από κάμερα, που υπήρχε στο σπίτι και γι’ αυτό έλαβε γνώση στενός συγγενής του παθόντα, ο οποίος στη συνέχεια προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία. 

Για κάθε φορά, που σύμφωνα με τον ισχυρισμό διαπραττόταν το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης, σχηματίστηκε και ανάλογη κατηγορία.  

Χθες, ευθύς μετά την καταχώρηση της υπόθεσης στο δικαστήριο, η αλλοδαπή ζήτησε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο, γι’ αυτό και πριν το στάδιο της απάντησης στις κατηγορίες, η υπόθεση αναβλήθηκε μέχρι να βρει συνήγορο.  Επίσης, το δικαστήριο ζήτησε όπως ετοιμαστεί έκθεση του Γραφείου Ευημερίας για τις προσωπικές συνθήκες της κατηγορουμένης και στη συνέχεια η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 12 Ιουλίου.   

Μέχρι τότε η κατηγορούμενη θα παραμείνει υπό κράτηση, ενώ στη δίκη αναμένεται ότι θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας άλλη αλλοδαπή φροντίστρια, που φέρεται να είχε γνώση λεπτομερειών για την πρωτάκουστη αυτή υπόθεση.  Μιχάλης Χατζηβασίλης philenews
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ