RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ SITE

Τις τελευταίες μέρες οι πληροφορίες που ήθελαν την Tripsta να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο οικονομικό άνοιγμα που φτάνει ακόμη και τα 70 εκατ. ευρώ, εντάθηκαν. Σε αυτό ήρθε να προστεθεί η αδυναμία λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου της Τravelplanet24 αλλά και τα προβλήματα στις κρατήσεις μέσω Airtickets.
Σε αυτό το κλίμα και μια ανάρτηση υπαλλήλου στα social media. Σύμφωνα με αυτή, η εταιρία προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού.

Τεχνικά προβλήματα σε Airtickets και Τravelplanet24

Από την περασμένη Τρίτη (26.06.2018), η Τravelplanet24 έχει ανεβάσει ανακοίνωση στη σελίδα της στο Facebook, σύμφωνα με την οποία υπάρχει τεχνικό πρόβλημα στο τηλεφωνικό της κέντρο. Και γι’ αυτό είναι αδύνατο να βγάλει κανείς γραμμή.
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τεχνικού προβλήματος, το τηλεφωνικό μας κέντρο βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το πρόβλημα να αποκατασταθεί άμεσα. Παρακαλούμε υποβάλετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας που θα βρείτε παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Λυπούμαστε για την αναστάτωση», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.newsit
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ