RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 52ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ


Στη σύλληψη 52χρονου προχώρησε η Αστυνομία.  Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ύψωνα τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:25. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά που για ώρες ήταν ανεξέλεγκτη, κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 1/2  τ.χ από άγρια βλάστηση και δέντρα, δύο πρόχειρα υποστατικά,  δύο εμπορικά οχήματα ενώ δυστυχώς από τη λαίλαπα δεν γλίτωσαν και δύο σκυλιά.  

Αυτή την ώρα οι δυνάμεις επιχειρούν για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. Στην περιοχή βρίσκονται δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα και οι επίγειες δυνάμεις. Θα παραμείνουν δυνάμεις κατά τη διάρκεια της νύκτας.  

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από χρήση κοπτικών εργαλείων.   Για την κατάσβεση της φωτιάς είχε τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο "Ίκαρος" και στην περιοχή επιχείρησαν οκτώ εναέρια μέσα, τα δυο εκμισθωμένα ελικόπτερα της Δημοκρατίας, ένα της Αστυνομίας, ένα της Εθνικής Φρουράς, τα δυο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, ενώ βοήθεια ζητήθηκε και από τις Βρετανικές Βάσεις, που συνδράμουν με δυο ελικόπτερα. Πυροσβεστικές δυνάμεις κλήθηκαν από την Πάφο και από την ΕΜΑΚ.    Πηγή: philenews
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ