RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΙΣΧΥΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ

Το περιστατικό των πυροβολισμών εναντίον αστυνομικών που περιπολούσαν στη Λεμεσό το βράδυ
του Σαββάτου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μέλη της δύναμης που κινδυνεύουν καθημερινά. Αστυνομικός ξεσπάει εναντίον της ηγεσίας της δύναμης «ζωγραφίζοντας» μια μαύρη εικόνα.  


Ισχυρή ευαισθητοποίηση μέσω των social media....
 
Διαβάστε την ανάρτησή του που πραγματικά τσακίζει κόκαλα:  Περαστικά και άμεση ανάρρωση στους συναδέλφους μας. Σε λεβέντες αστυνομικούς των δρόμων που εν γνώση τους διαφυλάττουν την δημόσια ασφάλεια για να είναι οι πολίτες ασφαλείς. 
Αξίζει όμως να θυσιαστεί κάποιος αστυνομικός για το θράσος που κάποιοι πολιτικοί η και χειρότερα κάποιοι ανώτεροι αξιωματικοί έδωσαν σε πολίτες η και εγκληματίες; Που οι περισσότεροι αξιωματικοί της αστυνομίας είναι κλειδωμένοι μέσα στα γραφεία τους και καμαρώνουν τις προαγωγές τους ή ακόμα κυνηγούν άλλους που προάχθηκαν χωρίς να νοιάζονται για τους ελάχιστους αστυνομικούς που είναι στον δρόμο. Το 90% των αξιωματικών της αστυνομίας Κύπρου δεν νοιάζονται καθόλου. Μα καθόλου όμως. Από καιρού με επιστολές αναφέραμε τα γεγονότα ως έχουν. Ζητήσαμε δίκυκλη αστυνόμευση στη Λεμεσό και κάποιος που τώρα ανήκει στις ψηλές βαθμίδες μας το αρνήθηκε. Γιατί να βοηθήσουμε τις επαρχίες εμείς του αρχηγείου με τις γνώσεις μας; Ζητήσαμε εξοπλισμό και γρήγορα αυτοκίνητα και μας έγραψαν δεν ξέρω που; Ενημερώσαμε για τα πάντα και κανένας δεν νοιάστηκε να βοηθήσει τους αστυνομικούς της πρώτης γραμμής που το πρώτο μέλημα είναι η προστασία των σωστών πολιτών των νομοταγών ανθρώπων όλου του νησιού. Ζητήσαμε εκπαιδεύσεις και προτιμούσαν να στέλλουν τους γλείφτες των γραφείων και τα γιουθκια τους για να τους βοηθήσουν να προαχθούν και να κάθονται όλοι μαζί μέσα στα γραφεία να χαϊδεύει ο ένας τα α***ια του άλλου και το χειρότερο; Να σχολάνουν και να πηγαίνουν σπίτι τους ή Ώρα τρεις κλείνοντας πίσω τους την αστυνομία. Και ότι θέματα χρειάζονταν α λυθούν δεν τα έλυσαν ποτέ αφού δε ανάλαβαν ευθύνη για τίποτε και ούτε μια καινοτομία δεν έκαναν για το καλό αυτό του τόπου. 
Οι αστυνομικοί των δρόμων είναι μόνοι τους καθημερινά και έχουν όλους εσάς τους έξυπνους να τους κατακρίνετε και να τους κυνηγάτε. Καλά είπεν σας κανένας ότι είστε ασφαλισμένοι; Οι δρόμοι έξω με τριάντα αστυνομικούς παγκύπρια είναι ασφαλείς; Δεν έχετε καταλάβει ότι μας κυνηγάτε γιατί κάνουμε το καθήκον μας? Έχετε όλοι ευθύνη για την κατάντια της δημόσιας ασφαλείας αλλά και δημόσιας οδικής συνείδησης. 
Και περισσότερο οι πολιτικοί ειδικά αυτοί που ελέγχουν την αστυνομία και ας ενοχληθεί ο πολιτικός προϊστάμενος αφού η έγνοια του ήταν μόνο να σάσει τους δικούς του. Είδαμε τα αποτελέσματα σας. Αφήστε μας να δουλέψουμε πριν να μαζεύεται εσείς τα κοπελλουθκια σας πεθαμένα μέσα από τους δρόμους είτε από την ταχύτητα είτε από τα ναρκωτικά. 
Και μιλώ εκ πείρας κάνετε τα παλικάρια στους δρόμους γιατί σας το επιτρέπουν οι γνωστοί σας αξιωματικοί λαοί αστυνομικοί. Διαφορετικά σας αξίζει ακριβώς ότι προβλέπει ο νόμος. Να μην κοιμάται κανένας ήσυχος πλέον. Τούτος ο τόπος δεν είναι ασφαλής. Μια βόλτα την νύχτα θα σας πείσει. Και οι μισοί αστυνομικοί δεν κάνουν απολύτως τίποτε. Καλοπερασάκηδες και γλείφτες έρχονται δουλειά σχολάνουν τελείως αμέτοχοι. Ο μισθός να πέφτει. Πηγαίνετε σπίτι σας και αφήστε νέους που έχουν όρεξη να δουλέψουν. 
Έπρεπε να πυροβολήσουν  συναδέλφους για να ξυπνήσουν κάποιοι; Γιατί αύριο θα πυροβολήσουν και άλλους ελπίζοντας να μην είμαι εγώ ο αστυνομικός που θα δοκιμάσουν να πυροβολήσουν γιατί θα τους θάψω την ίδια ώρα ζωντανούς. Και όλοι διοίκηση και υπουργείο γνωρίζουν για όλα τα προβλήματα στους δρόμους μικρά και μεγάλα. Απλά δεν έγινε ποτέ οτιδήποτε για διόρθωση έτσι να σταματήσει η κοροϊδία. Περαστικά στους συναδέλφους μας. Ελπίζω να επιστρέψουν στα παιδιά τους, στο σπίτι τους. Και σας λυπάμαι αστυνομικοί τους βολέματος και των γραφείων. Είσαστε όλοι για λύπηση. Και σωστά σας αποκαλώ εθνική αναπήρων. Ο Θεός να προσέχει τους αστυνομικούς. Όσους κάνουν την δουλειά τους. Κρατάτε καλά αδέρφια γιατί έρχονται  πολλά χειρότερες μέρες   πηγή: Philenews
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ