RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΒΟΜΒΑ - Η EUROVISION ΙΣΩΣ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Η Eurovision μοιάζει να μετατρέπεται σε "καθαρό" πολιτικό εγχείρημα - Δημοσιεύματα σε κυπριακά και ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως η EBU προειδοποίησε το Ισραήλ πως ο διαγωνισμός του 2019 ενδέχεται να φιλοξενηθεί σε Κύπρο ή Αυστρία! - Πολλές είναι οι ευρωπαϊκές χώρες που έχουν αντιδράσει και δεν θέλουν την Eurovision στην Ιερουσαλήμ εξαιτίας της διαρκούς σφαγής στην Λωρίδα της Γάζας! - Η απόφαση του Τραμπ που έβαλε "μπουρλότο" στην διεθνή γεωπολιτική σκακιέρα, η Netta που... σιγόνταρε δίνοντας ραντεβού του χρόνου στην Ιερουσαλήμ και όλες οι εξελίξεις

Ρεπορτάζ του ισπανόφωνου καναλιού Formula TV αναφέρει ότι η EBU έστειλε μια σαφή προειδοποίηση στην ισραηλινή κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2019 θα μπορούσε να μεταφερθεί στην Κύπρο ή την Αυστρία, αν οι χώρες μποϊκοτάρουν το διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

«Μετακομίζει» η Eurovision;

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» την είδηση επιβεβαιώνουν και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Τα οποία αναφέρουν ότι η EBU προειδοποίησε τον εθνικό ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα KAN ότι υπάρχει πιθανότητα το Ισραήλ να μην φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.
Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz αναφέρει αρκετές χώρες ήρθαν σε επαφή με την EBU προκειμένου να εκφράσουν την απογοήτευσή τους σχετικά με την πιθανή πόλη υποδοχής του επόμενου διαγωνισμού (Ιερουσαλήμ).
Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η Ιρλανδία, η Σουηδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισλανδία. Πολλές χώρες δήλωσαν στην EBU ότι δέχονται ισχυρές πολιτικές πιέσεις και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού, εάν αυτός πραγματοποιηθεί στην Ιερουσαλήμ. Κι αυτό φυσικά λόγω της πολιτικής σύγκρουσης με την Παλαιστίνη.

Η Netta Barzilai που… έβαλε την φωτιά!

Είχαν περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την νίκη της 25χρονης Netta Barzilai στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, όταν η εκπρόσωπος του Ισραήλ έβαλε… μπουρλότο με μόλις τέσσερις λέξεις: «Του χρόνου στην Ιερουσαλήμ«!
«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαλέξατε το διαφορετικό, σας ευχαριστώ τόσο πολύ που αποδέχεστε τις διαφορές μεταξύ μας. Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ» ήταν η πλήρης δήλωσή της.newsit
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ