RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ - ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΧΕΙ;

 
Στο ίδιο έργο θεατές. Κλίκες νεαρών που αφήνονται ανεξέλεγκτα ελεύθεροι από το σπίτι, που κανείς δεν τους ψάχνει όσες ώρες και αν χασομερούν χωρίς νόημα εκεί που γυροφέρνουν, ανήλικοι που περιπλανιούνται μέχρι τα ξημερώματα λες και δεν τους αναζητά κανείς, καταστρέφουν στο πέρασμα τους ιδιωτική και δημόσια περιουσία.
 
"Το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά μετά λύπης του παρατηρεί ότι για ακόμη μια φορά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας άγνωστοι, προφανώς ανήλικοι, προκάλεσαν ζημιές στo Δημοτικό Σχολείο της κοινότητας μας.

Συγκεκριμένα, με συνθήματα κατέστρεψαν ζωγραφιές σε τοίχους του σχολείου που είχαν γίνει την ίδια ημέρα από ζωγράφο, τα έξοδα της οποίας κάλυψε ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Ψευδά και το Δημοτικό Σχολείο, κατέστρεψαν μεγάλο αριθμό ανθώνων και λουλουδιών και έσπασαν σχολικούς καλάθους και άλλα αντικείμενα εντός του σχολείου.


Έχει ειδοποιηθεί η Αστυνομία η οποία κατόπιν εξέτασης του χώρου ζήτησε όπως λάβει ονόματα ύποπτων, κατά την γνώμη μας, προσώπων τα οποία της έχουν ήδη δοθεί.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι πρόσωπο το οποίο καταστρέφει εσκεμμένα και παράνομα ή προξενεί ζημιά σε περιουσία, είναι ένοχο ποινικού αδικήματος, και υπόκειται σε φυλάκιση μέχρι δύο χρόνων ή σε χρηματική ποινή ή και στις δύο αυτές ποινές.
 

Άμεση ευθύνη για την κατάσταση φέρουν οι γονείς τους οποίους καλούμε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη συμμόρφωση των παιδιών τους".
 
Αγαπητέ γονιέ, δεν σε νοιάζει τι κάνει το παιδί σου τόσες ώρες που λείπει από το σπίτι; Τι προβλήματα δημιουργεί; Και στο κάτω - κάτω, αφού θέλουν να γράφουν συνθήματα στους τοίχους, ας μάθουν επιτέλους ορθογραφία. Ας ανοίξουν κανένα βιβλίο αφού πάνε στο σχολείο, αν δεν το παράτησαν ακόμη, να μάθουν πώς γράφεται το είμαι (δες ίμε) στον τοίχο.
 
Η μοίρα αυτών των παιδιών είναι ήδη γραμμένη αν δεν φροντίσουν οι ίδιοι οι γονείς τους να την αλλάξουν.

"Η περιουσία της κοινότητας είναι περιουσία ΟΛΩΝ και δεν θα δείξουμε ως Κοινοτικό Συμβούλιο περαιτέρω ανοχή με το θέμα αυτό.

Ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των κατοίκων και καλούμε όποιον παρατηρεί παρόμοια συμπεριφορά να ενημερώνει το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψευδά αναλόγως"., καταλήγει η ανακοίνωση
 
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ