RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΞΥΛΩΜΑ ΥΚΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΦΟΥ


Ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα» του Active για τις καταγγελίες στις οποίες εκ νέου προέβη τις τελευταίες ημέρες και επανέλαβε ότι οι ευθύνες βαραίνουν την ηγεσία της Αστυνομίας που ενώ γνωρίζει δεν προχωράει σε συλλήψεις.

Επιπλέον δήλωσε ότι σκοπεύει να ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τον ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί στην Πάφο με τα ναρκωτικά και να του προτείνει ότι πρέπει να γίνουν άμεσα παρεμβάσεις προς την ΥΚΑΝ ή ακόμη και ξήλωμα της υπηρεσίας.

«Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Η Αστυνομία γνωρίζει και υπάρχουν πολλές και διασταυρωμένες πληροφορίες» σύμφωνα με τον κ. Φαίδωνος.

«Όταν έμαθα ότι εμπλοκή στην υπόθεση του περασμένου Σαββάτου είχε ο Ηλίας Μούζος αναρωτήθηκα πως γίνεται να συνεχίζει ο Μούζος τη δράση του από τη στιγμή που η Αστυνομία είχε τόσες πληροφορίες εδώ και καιρό», πρόσθεσε λέγοντας πως ο ίδιος πήγε στον Υπουργό Δικαιοσύνη και ανέφερε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τον Μούζο.


Ο κ. Φαίδωνος πρόσθεσε πως φαίνεται ότι για να κινητοποιηθεί η Αστυνομία θα πρέπει να δεχθεί επίθεση κάποιο μέλος της αφού ενώ γνώριζαν του έλεγαν πως ο Μούζος ήταν στα κατεχόμενα ή στο εξωτερικό. «Η κινητοποίηση της Αστυνομίας μετά τον πυροβολισμό αστυνομικού ήταν σωστή αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο κινητοποιήθηκαν τώρα και δεν το έκαναν ενώ ο Μούζος έκανε τόσα και τόσα εδώ και καιρό», είπε.

Για την αποκάλυψη του σε σχέση με τον κατασκευαστή των βομβών σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού ο κ. Φαίδωνος είπε ότι γνωρίζει ο Αρχηγός της Αστυνομίας το συγκεκριμένο πρόσωπο και αναρωτήθηκε τι περιμένουν «να κατασκευάσει μία μεγάλη βόμβα και να σκοτώσει υπουργό ή αξιωματικό για να αποφασίσουν ότι κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον της παρανομίας;».


Σε ερώτηση για το τι απάντησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας σχετικά με τις αποκαλύψεις του Δημάρχου Πάφου ο κ. Φαίδωνος είπε ότι «θέλουν στοιχεία και θέλουν να πάρεις το δράστη από το χέρι και να τον οδηγήσεις στην Αστυνομία όπου θα παραδεχθεί τι έκανε μόνος του».

Ο κ. Φαίδωνος δήλωσε ότι θα επιδιώξει να συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του εξηγήσει πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα των ναρκωτικών στην Πάφο και να του πει ότι είτε θα πρέπει να ξηλωθεί η ΥΚΑΝ είτε να δουν τι θα γίνει αφού όλες οι επιθέσεις σχετίζονται με τα ναρκωτικά. philenews




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ