RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ

 

Θα μπορούσαν απλώς να προσπεράσουν όπως κάνουν οι περισσότεροι όταν τύχει να είναι θεατές ενός τροχαίου ατυχήματος. Που κοιτάνε για να ικανοποιήσουν την περιέργεια και προχωράνε.


Οι ποδοσφαιριστές της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, Χρίστος Γεωργίου, Μάμας Κακουλλή, Ανδρέας Χατζηγεωργίου και Μάριος Χατζημιχαήλ έλαβαν το βραβείο ήθους στην απονομή των ετήσιων βραβείων του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, για την ενέργεια τους να βοηθήσουν συμπολίτη ο οποίος χρειάστηκε ιατρική βοήθεια την ώρα που οδηγούσε.


Συγκεκριμένα, ενώ ο Αντρέας Τσιουτής οδηγούσε κοντά στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βρέθηκε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Όπως διαφάνηκε αργότερα, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε στραμπουλήξει το πόδι του, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα και ενώ οδηγούσε, να εκδηλωθεί ανυπόφορος πόνος, σε βαθμό που δεν μπορούσε να ελέγξει τις κινήσεις του.

Οι ποδοσφαιριστές σταμάτησαν και βοήθησαν τον συνάνθρωπο τους με την παροχή πρώτων βοηθειών και ακολούθως φρόντισαν να λάβει ιατρική βοήθεια.

Η σύζυγος του Αντρέα Τσιουτή, η εκπαιδευτικός Δέσπω Τσιουτή, που γνώριζε ότι οι νεαροί είναι ποδοσφαιριστές, ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα να λάβουν τη δημόσια αναγνώριση και βράβευση που τους αξίζει μέσα από τη μεγάλη διοργάνωση του ΠΑΣΠ, που αναδεικνύει όχι μόνο τις εντός των γηπέδων επιδόσεις των αθλητών, αλλά και τις ανθρώπινες ευαισθησίες τους.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που απέδειξαν ότι η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι αξία που χαρακτηρίζει την ζωή τους!

Τη βράβευση των ποδοσφαιριστών έκανε ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπίδης, Πρόεδρος του "Γκολ στη Ζωή", του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου που έχουν ιδρύσει οι ποδοσφαιριστές της Κύπρου.



Η Δέσπω και ο Αντρέας Τσιουτής, ευχαρίστησαν από καρδιάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ