RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ-ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ

 
Ένα απολαυστικό θέαμα είχαν τα μέλη της ομάδας Lost & Found Pets of Cyprus, by 11810.com.cy στο Facebook.
 
 
Ένα μέλος μάζεψε όσο θάρρος μπορούσε και παρόλο που όπως εκμυστηρεύτηκε... ντρεπόταν για αυτό που θα αναρτούσε, το τόλμησε!
 
Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους, το σκυλάκι της δεν άφησε πιπίλα για πιπίλα στον γιο της! Ο σκύλος, που προφανώς πιστεύει ότι είναι κι εκείνος... μωρό, βάζει στο στόμα πιπίλα και μάλιστα, δεν δείχνει να τον ενοχλεί. Νιώθει άνετα, την κρατά με σταθερότητα και το απολαμβάνει!
 
Η απορία της είναι αν μπορεί να... κόψει την πιπίλα στο σκύλο! Καταλήγοντας πως δεν μπορεί να κρύψει τις πιπίλες, γιατί κυνηγάει το παιδί για να του πάρει την πιπίλα από το στόμα και κάτι τέτοιο είναι ασφαλώς επικίνδυνο.
 
 
Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:
 
"Παιδιά καλησπέρα. Ντρέπομαι που βάζω ένα τέτοιο ποστ, αλλά δεν έχω άλλα περιθώρια.
 
Έχω αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι, δεν μου άφησε πιπίλα για πιπίλα του γιου μου και πραγματικά πιστεύει ότι είναι κι αυτός μωρό.
 
Κάθε μέρα τον βλέπω και με μια πιπίλα στο στόμα κι έχω πετάξει ουκ ολίγες. Απορίας άξιο πάντως πώς την κρατάει σωστα. Αν του την πιάσω κλαίει συνεχώς.
 
Να τον δείρω δεν μπορώ όμως νιώθω αγανακτισμένη γιατί έχω και τον γιο μου στο κεφάλι μου που τις αναζητά.
 
Με ποιο τρόπο μπορώ να το σταματώσω όλο αυτό; Να κρύψω τις πιπίλες δεν γίνεται, γιατί κυνηγάει τον γιο μου και κυριολεκτικά του τις παίρνει από το στόμα.
 
Έχει συμβεί σε κανέναν σας;"
 
Τα σχόλια καταρχήν εξέφρασαν το θαυμασμό και τον έρωτα των αναγνωστών για τον χαριτωμένο σκύλο, ενώ φυσικά επισημάνθηκε πως να τον δείρει δεν αποτελεί λύση.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

https://www.facebook.com/fantasticeshopcom/