RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ;

Αγώνα δρόμου για να προλάβει να καταχωρήσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας την υπόθεση του
διπλού εγκλήματος στον Στρόβολο καταβάλλει η Αστυνομία, ενώ αφήνεται ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιους να διαφοροποιηθεί το κατηγορητήριο.   
Η ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Λευκωσίας έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία και μαρτυρίες που δικαιολογούν ποινικές διώξεις και αυτό που απομένει τώρα είναι να ληφθούν και οι τελευταίες καταθέσεις, ώστε η υπόθεση να παρουσιαστεί στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες. Αυτό ενδεχομένως να γίνει την Παρασκευή το πρωί και αφού ξεκαθαρίσουν ρόλοι, να αποδοθούν αυθύνες.   Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», τυχόν διαφοροποιήσεις στο κατηγορητήριο θα αποφασιστούν από τον Γενικό Εισαγγελέα ανάλογα με το μέγεθος της ευθύνης ενός εκάστου των τεσσάρων υπόπτων και αφού βεβαίως ληφθεί υπόψη το δημόσιο συμφέρον. Επίσης θα αξιολογηθούν οι μαρτυρίες που υπάρχουν για την εμπλοκή των συλληφθέντων τόσο πριν όσο κατά και μετά το έγκλημα και τον βαθμό συνεργασίας τους.  
 Ως γνωστόν, για το φρικτό έγκλημα που είχε ως κίνητρο τη ληστεία, κρατούνται ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο οποίος έχει ομολογήσει πως είναι το πρόσωπο που σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου, και η 21χρονη συμβία του, ένας 22χρονος που πήγε μαζί του το βράδυ του εγκλήματος στην οικία των θυμάτων και ο ετεροθαλής αδελφός τού 33χρονου. Η 21χρονη έχει βοηθήσει κατά πολύ τις έρευνες και με κατάθεσή της ανέφερε όσα γνωρίζει για τον τρόπο που σχεδιάστηκε το έγκλημα.  
 Στο μεταξύ, ο 15χρονος γιος των θυμάτων έχει επιστρέψει στο σχολείο του και με τη βοήθεια ειδικών καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια ώστε να επανέλθει.   Χθες, ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, κληθείς να σχολιάσει τα λάθη που έκανε η Αστυνομία στη διερεύνηση των τελευταίων εγκλημάτων, είπε πως το ανακριτικό έργο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όσον αφορά το άγριο φονικό στον Στρόβολο όλοι προσπερνούν το γεγονός ότι εξιχνιάστηκε πλήρως και πολύ σύντομα η υπόθεση.philenews 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ