RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΚΥΠΡΟΣ: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 10ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΘΗΤΗ

  Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, με την άφιξή του στο Τελ Αβίβ, όπου επισκέπτεται
ιδιωτικά τον αστυνομικό που νοσηλεύεται σε ιατρικό κέντρο της χώρας, έντονα θορυβημένος από το περιστατικό με 10χρονο μαθητή, ανέθεσε τη διεξαγωγή έρευνας στην ίδια τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, με εντολή τη διασφάλιση της πλήρους διερεύνησης και εξακρίβωσης του τι ακριβώς συνέβη και ανάθεσης ευθυνών εκεί και όπου προκύπτουν από όποια θέση κι αν υπηρετούν, ανεξαρτήτου βαθμού.  
Ανεξάρτητο λειτουργό για να ερευνήσει το περιστατικό που σημειώθηκε στο δημοτικό όπου κτύπησε ο 10χρονος μαθητής ζήτησε ο Υπουργός Παιδείας με σκοπό να ερευνηθούν τυχόν ευθύνες αν υπάρχουν από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.   Νωρίτερα, ο 10χρονος μαθητής από τη Λάρνακα ο οποίος χτύπησε το πρωί στο κεφάλι ενώ έπαιζε καλαθόσφαιρα στην αυλή του σχολείου του απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.   
 Ο 10χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρνακας όπου μετά από εξετάσεις πήρε εξιτήριο. Ωστόσο μετά από ώρες ένοιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διευθέτησαν την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.   Πηγή: philenews
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ