RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΝΕΟ MALL & ΝΕΑ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ

Με τη γνωστή υπεραγορά της Λευκωσίας Αθηαινίτης να ανοίγει δεύτερο κατάστημα, το Nicosia
Mall θα είναι ο απόλυτος «one-stop» προορισμός για αγορές, που θα καλύπτει όλες τις ανάγκες.
Η γνωστή Υπεραγορά Αθηαινίτης ανοίγει το δεύτερο της κατάστημα στην πρωτεύουσα, στο χώρο του καινούργιου Nicosia Mall στην Ανθούπολη, το οποίο καλύπτει μια έκταση 82,000 τετραγωνικών μέτρων.
Καθιερωμένη ως η υπεραγορά που φροντίζει τις τσέπες των καταναλωτών παρέχοντας μια ευρεία γκάμα από ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, η υπεραγορά Αθηαινίτης, έχει κερδίσει τους Κύπριους καταναλωτές, οι οποίοι επισκέπτονται το κατάστημα στην Παλλουριώτισσα από κάθε περιοχή της πόλης.
Μέσα από το νέο της κατάστημα στο NicosiaMall ηυπεραγορά Αθηαινίτης θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και αναβαθμισμένη εμπειρία για αγορές, με όλες τις επιλογές,μεφρέσκα τρόφιμα από το αλλαντοποιείο, το κρεοπωλείο, τη φρουταρία, την ψαραγορά και το αρτοποιείο της υπεραγοράς καθώς και είδη οικιακής χρήσης.
Με τον άφθονο χώρο πάρκινγκ και τον ευχάριστο, ευρύχωρο και άνετο χώρο καταστημάτων του NicosiaMall, η δεύτερη Υπεραγορά Αθηαινίτης θα είναι χωρίς αμφιβολία το ιδανικό μέρος για εβδομαδιαία ψώνια, αλλά και για ψώνια τελευταίας στιγμής μετά από μια απολαυστική ημέρα αγορών στα αμέτρητα, ελκυστικά καταστήματα του εμπορικού κέντρου.
Η νέα υπεραγορά Αθηαινήτης στο NicosiaMall αναμένετε ναπροσφέρει μια νέα εμπειρία αγορών στους επισκέπτες του ενώ η στρατηγική του τοποθεσία επιτρέπει την εξυπηρέτηση της δυτική Λευκωσίας, των προαστείων και όχι μόνο.
Ο Στράτος Αθηαινήτης, εκ μέρους της Υπεραγοράς Αθηαινίτης ανέφερε: «Ψάχναμεεδώ και καιρό τηνκατάλληληευκαιρία για να εξυπηρετήσουμε ολόκληρη την πόλη της Λευκωσίας, και βρήκαμε το ιδανικό μέρος στο NicosiaMall. Οι επισκέπτες μας έρχονται από μακρινές περιοχές, γι’ αυτό και είναι ευχαρίστηση μας να είμαστε σε θέση να κάνουμε τις εβδομαδιαίες τους αγορές στην Υπεραγορά Αθηαινίτης ακόμα καλύτερες μέσω της συνεργασίας μας με το NicosiaMall. Τώρα, οι επισκέπτες μας έχουν ένα one-stop προορισμό όπου μπορούν να καθίσουν για καφέ, να κάνουν τις αγορές τους, να δουν μια ταινία ή να επισκεφτούν το αγαπημένο τους κατάστημα μόδας...όλα κάτω από μια στέγη, αυτήν του NicosiaMall».
Αδιαμφησβήτητα, το NicosiaMall είναι ο απόλυτος προορισμός της πρωτεύουσας για κάθε είδους αγορές που όλοι περιμέναμε.sigmalive
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ